Kaksosten syyshoroskooppi 2022: Seuraa sinulta ei tule puuttumaan

7:00
KATSO MYÖS: Syksyinen kellonsiirto on ihmiselle armollisempi kuin keväinen. Moni kuitenkin kokee kaamosoireita. Asiantuntija kertoo, mistä apu.

Kaksosten elämä jatkuu alkavana syksynä yhtä vauhdikkaana kuin mitä kesäkin on ollut.

Sinä jos kuka osaat todella pitää hauskaa, ja muutkin sen huomaavat. Seuraa sinulta ei siis tule puuttumaan tänäkään syksynä.

Sinkkukaksosilla ei syksy ole siitä huolimatta kaikkein parasta aikaa rakastumiselle. Tapaat kyllä paljon erilaisia ja kiinnostaviakin ihmisiä, mutta mitään suurempia tunteita kukaan heistä ei sinussa herätä. Elämä jatkuukin tavallisia polkujaan kohti talvea. Silloin alkaa tapahtua, ja saatat rakastua päätä pahkaa.

Älä kuitenkaan pidä liikaa kiirettä suhteen kanssa, vaan tutustu rakkautesi kohteeseen kunnolla kaikessa rauhassa. Mielesi on usein kuin tuuliviiri, joten sinun on syytä selvittää ennen suhteeseen syöksymistä, voiko suhteellanne olla oikeasti mahdollisuuksia.

Katso myös: Jokainen toivoo rakkautta – mistä tietää, onko kyseessä rakkausriippuvuus? Juttu jatkuu videon alla.

1:14
Rakkausriippuvuudella tarkoitetaan pakonomaista ihmissuhteen tavoittelua.

Alkusyksy ei ole kovin romanttinen

Parisuhteessa elävien kaksosten alkusyksy ei ole kovin romanttinen, vaikka olisit muuten varsin onnellinen kumppanisi kanssa. Mielenkiintosi vain tuntuu suuntautuvan nyt niin moniin muihin asioihin, ettet ehdi huomioida kumppaniasi niin paljon kuin haluaisit.

Syksyn edetessä opit hallitsemaan paremmin aikaasi, ja romantiikallekin löytyy taas enemmän sijaa parisuhteessasi.

Uusia työtilaisuuksia voi tarjoutua

Sinun syksysi on varsin työntäyteinen, ja se sopii sinulle hyvin, koska töissä tapaat paljon ihmisiä. Sinulle voi tarjoutua myös uusia työtilaisuuksia, ja olet niistä innoissasi. Mieti kuitenkin, kuinka monta rautaa pystyt oikeasti pitämään tulessa samaan aikaan.

Perhe on kaksosille tärkeä, mutta voi aiheuttaa myös huolta syksyn aikana. Sinä olet valmis olemaan perheesi tukena aina ja kaikessa. Myös perheesi antaa sinulle tarvittaessa täyden tukensa niin henkisesti kuin taloudellisestikin.

Sinä tunnet itsesi tänä syksynä vahvaksi ja olet täynnä energiaa. Haluat tehdä ja kokea paljon, ja niinpä oletkin koko ajan menossa. Haluat valloittaa koko maailman. Muista kuitenkin ettei energia uusiudu itsestään. Sinun täytyy välillä myös levätä ja ladata akkujasi.

Katso myös: Miten stressipallon saa purettua? Tässä helpot liikkeet, joilla stressiä saa purettua kehosta kotioloissa:

4:06
Näin purat stressin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja