Veronica Verho paljastaa, milloin hän ja Juhani Koskinen menevät naimisiin – pari koki karvaan pettymyksen hääpaikkaa etsiessään

1:04
Voisiko Veronica Verho perustaa hääpodcastin puolisonsa kanssa? Juontaja vastaa nauraen : "Ei saakeli..."

Veronica Verhon ja Juhani Koskisen häiden ajankohta on varmistunut.

Juontajana ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Veronica Verho  kihlautui kumppaninsa, yrittäjä ja tv-kasvo Juhani Koskisen kanssa tammikuussa 2021. Pari joutui lykkäämään häitään muutamaan otteeseen, mutta nyt niiden päivämäärä on kuitenkin saatu lyötyä lukkoon.

– Meillä on ensi vuonna häät. Ja tuntuu ihanalta sanoa näin, koska koko viime vuoden olen ollut, että siihen on vielä kaksi vuotta aikaa, ihan turha miettiä mitään järjestelyitä tai ylipäätään mitään häihin liittyvää, hän kertoo MTV Uutisille.

Samaan aikaan Verho kertoo olevansa myös hieman peloissaan, sillä hänellä ei ole häiden järjestämisestä minkäänlaista kokemusta. Apua ovat kuitenkin tarjonneet erilaiset sosiaalisen median palvelut kuten TikTok ja Pinterest, joista juontaja kertoo etsineensä hääaiheista sisältöä.

Pariskunta etsi pitkään hääpaikkaa. Kaksikko haluaa mennä naimisiin Turussa, josta he löysivät täydelliseltä vaikuttavan, maalaisromanttista tunnelmaa henkivän paikan läheltä Verhon isovanhempien kotia.

– Olin laittanut kaikki panokseni siihen, että tämä se on, hän alustaa.

Paikan päällä matkaan ilmestyi kuitenkin mutka.

– Menimme katsomaan sitä kesällä, ja siellä sisällä oli varmaan 40 astetta lämmintä. Tajusimme, että jos häämme järjestetään kesällä, niin eihän täällä sisällä pysty olemaan laisinkaan, hän kertoo.

Verho kertoo pettymyksen olleen valtava. Lisäpainetta tilanteeseen loi tikittävä kello, sillä hellittäneen koronapandemian myötä moni juhlapaikka oli keretty jo varata. Verho sanoo, ettei hänen ja Koskisen ollut tästä syystä mahdollista järjestää häitään vielä tänä vuonna.

– Aloitin hyvin intensiivisen työn, että etsin erilaisia hääpaikkoja. Sitten me löysimme ihan täydellisen, ja saimme yhden viimeisimmistä [vapaista] päivistä ensi vuodelle, hän hymyilee.

Yllä olevalla videolla Verho kertoo, voisiko hän perustaa hääaiheisen podcastin puolisonsa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja