Mainos

Venäläinen varusmies löytyi Venäjän puolelta

Kateissa ollut Venäjän rajapalvelun varusmies löytyi eilisiltana Venäjän puolelta. Mies on toimitettu takaisin rajavartioasemalleen.

Kateissa ollut Venäjän rajapalvelun aseistautunut varusmies löytyi eilisiltana noin kello 20 Venäjän puolelta läheltä katoamispaikkaansa.

Asiasta ilmoitti Kalevalan alueen rajavaltuutettu Kainuun alueen rajavaltuutetulle myöhään maanantaina. Mies on toimitettu takaisin rajavartioasemalleen. -Tutkimustemme perusteella henkilö ei ole käynyt Suomen puolella ollenkaan.

Rajavaltuutetuilla on tapaaminen 19. kesäkuuta, missä tämä tapahtuma käsitellään juurta jaksain, kertoi rajatoimiston päällikkö majuri Vesa Blomqvist illalla.

Sekä Kainuun rajavartiosto että Venäjän rajavartiopalvelu etsivät miestä itärajan läheisyydessä Kuhmon taajaman korkeudella. Suomen puolella etsinnöissä käytettiin koirapartioita ja helikopteria.

Varusmies katosi sunnuntai-iltana Venäjän puolella noin viiden kilometrin päässä valtakunnan rajalta. Varusmiehellä oli mukanaan rynnäkkökivääri ja 50 patruunaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.