Venäläinen maailmanmestari Jevgenia, 22, riisuutui paljastaviin kuviin – "Koko maailma on nähnyt peppuni"

Venäläinen taitoluistelun maailmanmestari Jevgenia Medvedeva, 22, poseeraa miestenlehti Maximissa varsin rohkeissa kuvissa.

Medvedeva on Maxim-lehden huhtikuun Venäjän-numeron kannessa, ja hänestä otettuja kuvia on julkaistu jo sosiaalisessa mediassa. Osassa niistä hän poseeraa vatsallaan yläosattomana, ja otoksissa ovat esillä myös hänen pakaransa.

– Ensin olin ujo, mutta sitten muistin, että koko maailma on nähnyt peppuni asussani useissa mestaruuskisoissa ja olympialaisissa ohjelmia suorittaessani, ja jotenkin rauhoituin, Medvedeva sanoi venäläisen Sport24-sivuston mukaan.

Medvedeva ei ole sanojensa mukaan henkilö, joka julkaisee kuvia uimapuvuissa. Hän kertoo myös olleensa jossain vaiheessa yleisesti alastomuutta vastaan, mutta hän on ajan kuluessa rohkaistunut.

– En todellakaan pitänyt itsestäni, kun olin noin 19–21-vuotias: kasvot, vartalo, hiustenlaatu, jalkojen muoto, ampiaisvyötärön puute, mitä näen tytöillä Instagramissa. Tuo vaihe on kuitenkin nyt ohitettu. Olen alkanut pitää siitä, mihin panostan: vaihdoin kampaustani, ja huolehdin hiuksistani sekä ihostani.

Medvedevan mukaan kuvaussessio on kohentanut hänen itseluottamustaan.

– Monet ihmiset ovat tottuneet siihen, että olen hyvin konservatiivinen urheilija. Jos kuitenkin katsoo toisesta vinkkelistä, en ole enää 17- tai 18-vuotias.

Medvedeva on saavuttanut taitoluistelussa kaksi maailmanmestaruutta ja yhden MM-pronssin, kaksi olympiahopeaa ja kaksi Euroopan mestaruutta sekä yhden EM-hopean.

Medvedevasta otettuja uimapukukuvia on julkaistu Maximin Venäjän-version Instagram-tilillä, ja Sport24 on lisäksi julkaissut hänestä rohkean Maxim-otoksen Telegramissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja