Saksalaiset olympiaurheilijat räväyttivät – tähdet kertovat, miksi poseeraavat rinnat paljaana Playboyssa

Karmea takaisku: Yleisön pääsy Tokion olympialaisiin kielletään hätätilan vuoksi – ulkomaantoimittaja kertoo, mistä on kyse 5:02
Yleisön pääsy Tokion olympialaisiin kiellettiin hätätilan vuoksi – ulkomaantoimittaja kertoo, mistä on kyse.

Kolme saksalaista olympiaurheilijanaista poseeraa Tokion kisojen alla rinnat paljaana Playboyn videolla. Urheilijat kertovat haluavansa näin muun muassa huomiota lajilleen.

Seiväshyppääjä Lisa Ryzih, miekkailija Alexandra Ndolo ja uimari Marie Pietruschka ovat räväyttäneet ja esiintyneet rohkeissa kuvauksissa. Kolmikosta Ryzih ja Pietruscka kilpailevat Tokion olympialaisissa. Ndolo karsiutui kisoista niukasti. Bild on julkaissut verkkosivuillaan videon kolmikon kuvauksista.

EM-hopeaa ja -pronssia seiväshypyssä saavuttanut Ryzih kertoo lehdelle, että Playboyn kanssa työskentely on ollut aina hänen toiveenaan.

– Nyt oli oikea hetki urheilu-urallani ottaa nämä kuvat. Pidän lihaksikkaasta kehostani.

Ryzih lisäksi toivoo lajinsa saavan enemmän huomiota, joka sille hänen mielestään kuuluu.

– Vain harvoin edes loistavat suoritukset saavat ansaitsemaansa huomiota. Tämä on todella erityistä ja suuri kunnia, että voin esitellä itseni urheilijana tällä tavalla.  

Pietruschka puolestaan kertoo olevansa ylpeä vartalostaan ja siitä, mitä on sen avulla saavuttanut. Hän ui vuonna 2018 Saksan EM-pronssia voittaneessa viestijoukkueessa.

– Playboylta saa tarjouksen vain kerran elämässä. Olen elämäni kunnossa. Aluksi en ollut varma tästä, koska olen kamppaillut aiemmin epävarmuuksien kanssa. Lopulta se oli loistava kokemus, joka lisäsi vähän itseluottamustani.

Ndolo kertoo pystyneensä kuvauksien avulla näyttämään toisen puolen itsestään. Normaalisti miekkailuasuun sonnustautuva urheilija näyttää myös sensuaalisen puolensa.

– Meidän urheilullisia vartaloita voi myös esitellä, eikö?

Bild on otsikoinut videon urheilijoista tekstillä "Saksan kauneimmat urheilijat olympialaisiin". Video on katsottavissa tässä linkissä.

Saksan Playboyn verkkosivuilla kolmikosta on puolestaan nähtävillä rohkeita kuvia.

Olympialaiset järjestetään Tokiossa 23. heinäkuuta – 8. elokuuta.

Juttua päivitetty 15.7. kello 14.40. Lisätty urheilijoiden kommentit kuvauksista.

Lue myös:

    Uusimmat