Venäjän värit jälleen Ranskan avointen finaaliin: "Olen väsynyt ja iloinen yhtä aikaa"

Venäläispelaaja Anastasia Pavljutshenkova eteni torstaina Ranskan avoimen tennisturnauksen naisten kaksinpelin finaaliin. Pariisissa pelatussa välieräottelussa Pavljutshenkova kukisti slovenialaisen Tamara Zidansekin erin 7–5, 6–3.  

– Olen väsynyt ja iloinen yhtä aikaa. Kokemus on hyvin tunteellinen. Välillä oli vaikeaa, mutta yritin tehdä kovasti töitä ja parantaa myös taktista osaamistani, venäläispelaaja totesi ottelun jälkeen.

Pavljutshenkovalle voitto tiesi samalla sitä, että hänestä tuli yli kuuteen vuoteen ensimmäinen venäläispelaaja, joka on edennyt Ranskan avointen naisten kaksinpelin finaaliin. Vuonna 2014 turnauksen voittoa juhli Maria Sharapova.

– Lauantain finaalia ajatellen on tärkeintä pysyä keskittyneenä ja pitää ajatukset oikeissa asioissa, Pavljutshenkova sanoi.

Turnauksessa 31. sijoitettu Pavljutshenkova saa loppuottelussa vastaansa voittajan torstain toisesta välierätaistosta, jossa kohtaavat turnauksen 17. sijoitettu Kreikan Maria Sakkari ja Tshekin sijoittamaton Barbora Krejcikova.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja