Venäjällä öiset videotalkoot Leijonien salaisuuden selvittämiseksi – Ilja Kovaltshukilta vahvoja sanoja Leijonista: "Kunnioitamme heitä paljon"

Venäjän maajoukkueen valmennusjohto on tehnyt kovasti töitä selvittääkseen Suomen heikkoudet ennen MM-välierää.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen välierät 25.5.:

klo 16.15 Venäjä-Suomi C More Sport 1 ja MTV3
klo 20.15 Kanada-Tshekki C More Sport 1 ja MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Venäjä voitti puolivälierässä USA:n, jonka jälkeen katse käännettiin nopeasti Suomeen. Päävalmentaja Ilja Vorobjov kertoi perjantaina, että videotalkoot ovat olleet käynnissä.

– Katsoimme yön aikana monta Suomen ottelua. Jatkamme edelleen ja pilkomme heidän pelinsä osiin, Vorobjov sanoi välierän aattona.

Vorobjov kertoi Suomesta asiat, jotka me suomalaiset tietenkin tiedämme: Leijonat on hyvin organisoitunut joukkue, joka noudattaa pelisysteemiään ja tekee hurjasti töitä.

Joukkueen kapteeni, suomalaisille hyvin tuttu Ilja Kovaltshuk, odottaa Suomelta kovaa haastetta.

– Suomi on hyvä joukkue, nuori ja nälkäinen, Kovaltshuk sanoi.

Leijonien kokemattomuudesta on puhuttu paljon, Kovaltshuk sysää puheet syrjään.

– Sillä ei ole väliä. Kyseessä on yksi ottelu ja mitä vain voi tapahtua. Meidän täytyy valmistautua niin hyvin kuin vain pystymme ja me kunnioitamme heitä paljon. Suomi voitti hyviä joukkueita aiemmin, joten meidän täytyy olla valmiina.

– Meidän kokemuksemme on ehkä pieni etu, mutta ei sillä ole väliä. Heillä on ollut hyvä meno päällä, siksi he ovat semifinaaleissa, vaikka kukaan ei odottanut, että he olisivat. Meillä on paljon painetta, joten se pitää vain työntää sivuun ja meidän pitää pelata omaa peliämme, Kovaltshuk linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat