Mainos

Veitsihyökkäys Hampurissa – yksi kuollut, useita haavoittunut

Hampurissa ainakin yksi ihminen on kuollut ja useita haavoittunut veitsimiehen hyökkäyksessä supermarketissa, kertovat saksalaismediat.

Hyökkäys tapahtui iltapäivällä vilkkaalla ostoskadulla Barmbekin kaupunginosassa, kertoo uutissivusto Focus. Saksalaislehti Bildin mukaan mies oli alkanut puukottaa ihmisiä saman tien kauppaan saavuttuaan. Bildin tietojen mukaan epäilty olisi huutanut supermarketissa "Allahu akbar" eli "Jumala on suurin".

Focus-sivuston mukaan epäilty tekijä juoksi myöhemmin ulos kaupasta. Hänet saatiin kiinni noin puoli tuntia hyökkäyksen jälkeen. Kiinnioton jälkeen poliisi etsi kuitenkin vielä toista miestä, Bild kertoo. Poliisi on myös rajannut tapahtumapaikan ja vartioi edelleen aluetta.

Bildin mukaan poliisi tutkii tapahtunutta terroritekona. Focus-sivustolle poliisi oli puolestaan kertonut, että kyse olisi ollut yksittäisestä tekijästä. Poliisi ei myöskään vahvistanut sivustolle, että tapauksesta olisi tehty terrorihälytys.

Bildin mukaan haavoittuneiden vammojen vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Haavoittuneiden tarkkaa määrää poliisi ei myöskään vielä tiedä.

– Kyseessä on yksittäinen tekijä. Tiedot mahdollisesta ryöstömotiivista eivät ole vielä tarkentuneet, poliisi kommentoi hetki sitten Twitterissä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.