Veikkausliigassa jo toiset valmentajapotkut! Sarjajumbo TPS hakee piristystä kaudelleen

Veikkausliigassa pelaava TPS on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli valmennussopimus edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

TPS on hävinnyt kaikki neljä liigaotteluaan ja tehnyt otteluissa vain yhden maalin. Se on sarjassa viimeisenä.

Pikkarainen aloitti TPS:n päävalmentajana marraskuussa 2018, kun seura oli pudonnut kauden päätteeksi Ykköseen. Viime kaudella TPS onnistui nousutavoitteessaan, kun se kaatoi liigakarsinnassa KPV:n.

– Mennyt kevät on ollut jokaisessa urheiluseurassa erityisen haastavaa aikaa, niin meilläkin. Aina asiat ei mene seurassa niin kuin suunnitellaan, ja nyt meille kävi valitettavasti näin, TPS:n taustayhtiön FC TPS Turku oy:n puheenjohtaja Jouko Peräaho sanoi seuran tiedotteessa.

–  Nämä ratkaisut eivät ole koskaan miellyttäviä, mutta ikäviäkin ratkaisuja on joskus tehtävä seuran edun nimissä. Halusimme jo tässä vaiheessa muutoksia niin tätä kautta, kuin tulevaisuuttakin silmällä pitäen.

TPS kertoi nimeävänsä uuden päävalmentajan vielä perjantain aikana. Joukkue kohtaa lauantaina FC Lahden, ja ainakin tuossa ottelussa joukkueen valmennusvastuun kantaa kakkosvalmentaja Joonas Laurikainen.

Päävalmentajapotkut olivat kauden toiset jalkapalloliigassa. Aiemmin tällä viikolla HIFK erotti norjalaispäävalmentajansa Tor Thodesenin.

Lue myös:

    Uusimmat