Veikkausliigan kärkiseuralta huippu-uutinen: tähtivalmentajalle jatkosopimus

Mikä on ollut avain SJK:n menestykselle ja mitä nyt tavoitellaan? SJK-luotsi Joaquín Gómez ja Arsenalista saapunut maalivahti Ovie Ejeheri kommentoivat alkukauttaan Tulosruudussa.

Joaquin Gómez jatkaa SJK:n peräsimessä kaudelle 2024. Seinäjokelaisseura tiedotti espanjalaisvalmentajansa jatkosopimuksesta torstaiaamuna.

Gómezin, 36, sopimuksesta käytettiin optio seuraavasta kaudesta. Huippuluotsi on työskennellyt SJK:n ruorissa kaudesta 2022 lähtien.

– Joaquín ja hänen valmennusryhmänsä, ovat työskennelleet väsymättömästi viimeisen puolentoista vuoden aikana joukkueen kehittämisen eteen. Sopimuksen jatkaminen nyt ensi kaudelle, on palkinto seuran viemisestä eteenpäin, entistä ammattimaisemmalle tasolle. Samalla he ovat työskennelleet seuran muiden ihmisten kanssa yhdessä niin, että olemme saaneet rakennettua tänne voittavan ympäristön nuorille ja nälkäisille ihmisille, SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman kommentoi Gómezin jatkoa Seinäjoella seuran tiedotteessa.

Gómez työskenteli SJK:ssa ensimmäistä kertaa seuran valmennusryhmässä jo vuonna 2020. Espanjalainen hyppäsi vuodeksi HIFK:n päävalmentajaksi ennen paluutaan Seinäjoelle kaudelle 2022.

Seinäjoesta on muodostunut Gómezille rakas paikka. Vaimonsa ja kahden tyttärensä kanssa asuva mies viihtyy paikkakunnalla erityisen hyvin.

Myös Englannissa Brightonin, Stoken, Derbyn ja Lutonin valmennusryhmissä toiminut Gómez uskoo SJK:n olevan hänelle tällä hetkellä oikea paikka kehittyä.

–  Jos olet nuori ja lahjakas, olit sitten suomalainen tai ulkomaalainen, niin tämä seura on juuri oikea paikka sinulle tulla tekemään kovasti töitä ja tekemään urastasi paremman. Moni meistä täällä on juuri sellainen, Gómez kehui SJK:ta.

– Myös minä ja koko valmennusryhmäni olemme vielä nuoria, mutta olemme kunnianhimoisia ja haluamme koko ajan kehittyä siinä mitä teemme. Siksi SJK on juuri oikea paikka meille siihen ja se on sitä myös pelaajille.

SJK on aloittanut kauden 2023 erinomaisesti. Tappioton seinäjokelaisseura on Veikkausliigan sarjataulukossa toisena yhden pisteen verran kaksi ottelua enemmän pelannutta KuPS:ia perässä.

SJK kohtaa seuraavaksi kotonaan AC Oulun tiistaina 27.6.

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat