MTV Urheilun tiedot: SJK:n timantin ympärillä käy nyt kova kuhina – pöytään lyötiin jo mittava ostotarjous

Mikä on ollut avain SJK:n menestykselle ja mitä nyt tavoitellaan? SJK-luotsi Joaquín Gómez ja Arsenalista saapunut maalivahti Ovie Ejeheri kommentoivat alkukauttaan Tulosruudussa.

Seinäjoen Jalkapallokerhon keskuspuolustaja Terry Yegbe on haluttua tavaraa ulkomailla. MTV Urheilun tietojen mukaan SJK:n pöydälle on saapunut kookkaita tarjouksia sen jälkeen, kun seura kiinnitti 22-vuotiaan lainamiehen pysyvästi itselleen aiemmin tänä kesänä.

SJK hankki Yegben maaliskuussa 2022 lainasopimuksella ghanalaisesta Vision FC:stä. MTV Urheilun tietojen mukaan SJK on sittemmin aktivoinut lainaan sisältyneen osto-option suunniteltua aiemmin ja allekirjoittanut pelaajan kanssa tuoreen 4,5-vuotisen sopimuksen.

Yegben vakuuttavat otteet Veikkausliiga-kentillä ovat kuitenkin herättäneet myös muiden seurojen huomion. MTV Urheilun tietojen mukaan SJK on vastaanottanut Yegbestä useita ostotarjouksia, jotka ovat peräisin Pohjoismaista. Kyselyitä on saapunut lisäksi Belgiasta ja Ranskasta.

Peräti 300 000 euron suuruisen tarjouksen Yegbestä saaneella SJK:lla ei kuitenkaan tällä hetkellä ole kiirettä myydä pelaajaa.

Yegbe on ollut yksi tärkeimpiä hahmoja SJK:n väkevän alkukauden takana. Hän on avannut kauden kaikki 11 Veikkausliiga-ottelua, joissa vyölle on kertynyt kahdeksan nollapeliä ja kaksi maalisyöttöä.

Yegbe on palkittu viimeaikaisista näytöistään muun muassa paikalla Veikkausliigan toukokuun tähdistökentällisessä sekä kutsulla Ghanan U23-maajoukkueeseen. Hän on tällä hetkellä joukkueen mukana valmistautumassa Afrikan U23-ikäluokan mestaruuskisoihin. Marokossa pelattavan turnauksen panoksena on paikka olympialaisista.

SJK on pelannut alkukauden 11 ottelua ilman ainuttakaan tappiota. Kahdeksan voittoa ottanut ryhmä on sarjassa toisena, vain pisteen perässä kaksi peliä enemmän pelanneen Kuopion Palloseuran takana.

Lue myös:

    Uusimmat