Veikkausliiga-mysteeri selvisi – tässä on VPS:n salainen maajoukkuevahvistus: "Olen maalintekijä"

Jalkapallon Veikkausliigan jumbona majaileva Vaasan Palloseura julkaisi maanantaina mystisen tiedotteen, jossa se kertoi solmineensa sopimuksen "ulkomaalaisen maajoukkuetason pelaajan kanssa". VPS ei kertonut tuolloin vielä pelaajan nimeä, vaan sanoi tiedottavansa pelaajasta tarkemmin, kun hän on Suomessa. Nyt neljä päivää myöhemmin mysteeripelaaja on selvinnyt: hän on Ricardo Morris.

26-vuotiasta jamaikalaista kuvaillaan monikäyttöiseksi pelaajaksi. 17 maaottelua Jamaikan paidassa pelannut Morris siirtyy VPS:ään jamaikalaisesta Portmore Unitedista, jossa mies toimi joukkueensa kapteenina.

– On todella hienoa olla täällä ja saada mahdollisuus pelata Euroopassa. Haluan tehdä kaikkeni auttaakseni joukkuetta, Morris kertoi VPS:n tiedotteessa.

Morris saapui Vaasaan perjantaina. Hän harjoittelee joukkueen kanssa ensimmäistä kertaa lauantaina ja on VPS:n käytettävissä maanantain kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan. 

– Pystyn pelaamaan millä tahansa pelipaikalla, mutta pohjimmiltani olen hyökkääjä. Olen maalintekijä, Morris luonnehti.

Morris on pelannut aiemmin samassa joukkueessa Jamaikalla VPS:n Steven Morrisseyn kanssa, mikä helpottanee hänen sopeutumistaan.

– Stevenillä ja minulla on hyviä muistoja vanhasta seurastamme. Tunnemme toisemme, joten homma tulee toimimaan, Morris sanoo.

VPS:n kausi on sujunut pettymyksellisesti ja joukkue on Veikkausliigan jumbosijalla 12:ntena.

– Tulin tänne auttamaan. En lupaa ihmeitä, mutta teen kaikkeni, jotta joukkue nousee tästä tilanteesta, Morris linjaili.

Lue myös:

    Uusimmat