KuPS löysi uuden hyökkääjän – sijoittui toissa kaudella Veikkausliigan maalipörssin toiseksi: "Häntä on vaikea pysäyttää"

Kuopion Palloseura on hankkinut riveihinsä Ariel Thierry Nguekamin, eli tutummin Tucon, kerrotaan seuran verkkosivustolla.

Tucon ja KuPSin välinen sopimus kattaa kauden 2019 loppuun asti. Uuden hyökkääjän hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun Rasmus Karjalainensiirtyi KuPSista Hollannin pääsarjassa pelaavan Fortuna Sittardin riveihin.

– Tuco oli ykkösvaihtoehtomme Rassen korvaajaksi. Päätimme, että haluamme pelaajan, jonka tiedämme entuudestaan ja jolle Veikkausliiga on tuttu. Tuco on erittäin vahva ja vauhtiin päästessään häntä on vaikea pysäyttää. Hänen edellisestä pelistään on aikaa, joten halusimme hänet tänne nopeasti. Seuraavaksi arvioimme pelaajan kunnon ja aloitamme harjoittelun, joukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara kommentoi seuran tiedotteessa. 

Tuco on pelannut edelliset puolitoista vuotta Qatarin ja Israelin pääsarjoissa. 30-vuotias hyökkääjä pelasi viimeksi Veikkausliigassa kaudella 2017, jolloin hän paukutti Tampereen Ilveksen paidassa 15 maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Tuco sijoittui tuolloin toiseksi maalipörssissä ja hänet valittiin Veikkausliigan tähdistöjoukkueeseen.

Hän on edustanut Veikkausliigassa Ilveksen lisäksi SJK:ta ja hetkellisesti HJK:ta.



 

Lue myös:

    Uusimmat