Vedonlyöjät: Käärijä voittaa ensimmäisen semifinaalin, mutta tämä maa vie euroviisuvoiton

Käärijä villitsi Tampereella – Liigan pudotuspelit cha chattiin käyntiin 2:57
Käärijä villitsi Tampereella – Liigan pudotuspelit lähtivät käyntiin Cha cha chan tahtiin

Vedonlyöjät uskovat, että Käärijä voittaa semifinaalin, mutta varsinaisen viisuvoiton vie kuitenkin toisen maan edustaja. 

Euroviisut ovat jo nurkan takana ja vedonlyönti voittajasta käy kuumana. Useiden eri vedonlyöntiyhtiöiden kertoimia keräävä kansainvälinen sivusto povaa päivää ennen semifinaalia Ruotsin Loreenille voittoa ja Suomen Käärijälle kakkossijaa. Sivuston mukaan Loreenillä on tällä hetkellä 39 prosentin voittomahdollisuudet, kun Käärijän voittomahdollisuudet ovat 25 prosentin luokkaa. 

Vedonlyöntiyhtiö Unibet ennakoi kuitenkin Käärijän voittavan tiistaina 9.5. Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin.

Finaalista on muodostumassa Suomi-Ruotsi-maaottelu, sillä seuraavat voittajasuosikit tulevat kertoimissa kaukana perässä. 

Viime vuonna Ukrainan Kalush Orchestra piti vedonlyöntitaulukkojen ykkössijaa Euroviisujen alla ja ennusteiden mukaan voittikin Euroviisut. Suomen edustaja The Rasmus jäi viime vuonna kappaleellaan Jezebel finaalissa sijalle 21. Vedonlyöjät olivat kuitenkin veikanneet Suomen sijoittuvan noin 15 parhaan maan joukkoon.

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käydään tiistaina 9. toukokuuta ja toinen semifinaali torstaina 11. toukokuuta. Varsinainen finaali pidetään saman viikon lauantaina 13. toukokuuta.

Viikko euroviisufinaaliin - haastattelussa Mr. Lordi & Loreen 10:06
Huomenta Suomen haastattelussa nähtiin Mr. Lordi & Loreen.

Lue myös:

    Uusimmat