Mainos

Vauvan ei pitänyt selviytyä edes synnytyksestä – sinnikäs taistelija yllätti kaikki!

Lääkärit, kätilöt ja jopa vanhemmat olivat varmoja, että vauva menehtyy heti synnyttyään.

Vanhemmat Sierra ja Dustin Yoder eivät olleet hankkineet lastenvaatteita, ainoastaan pienen potkupuvun, jossa vauva haudattaisiin.

Bentleyllä oli syntyessään aivotyrä eli epämuodostuma, jossa aivot pullistuvat aivokopasta. Aivotyrä todettiin raskauden viidennellä kuulla, ja vanhemmat miettivät jopa raskaudenkeskeytystä.

– Lääkärit sanoivat, ettei hän puhuisi, liikkuisi eikä tietäisi, milloin hänellä on nälkä, pojan isä kuvailee Bostonin lastensairaalan YouTube-videolla.

– Hän syntyi potkien ja huutaen. Katsoimme toisiamme ihmetellen, koska meille sanottiin, ettei hän pystyisi edes hengittämään, äiti kertoo.

Vastoin odotuksia vauva selvisi synnytyksestä, mutta sen elämän ennustettiin olevan muutama tunnin pituinen. Lääkärit eivät olleet kovin optimistisia.

He sanoivat, että ei olisi oikein muuta tehtävissä kuin saada vauvan olo mukavaksi ennen kuolemaa. Poika kuitenkin taisteli kuukausi kuukauden perään.

Toivo elää

Vanhemmat ottivat yhteyttä Bostonin lastensairaalassa työskentelevään lääkäriin, joka kertoi sen, mitä muut lääkärit eivät: Bentleyllä oli toivoa.

Lääkäri John Meara tulosti 3D-mallin Bentleyn aivoista ja teki tarkan suunnitelman siitä, miten aivoille tehtäisiin tilaa aivokoppaan. Seitsemän kuukauden ikäisenä pojalle tehtiin leikkaus, josta hän selvisi.

Kenelläkään ei ole varmaa tietoa, millä tavalla lapsi tulee kehittymään, mutta hän on takuulla osoittautunut taistelijaksi.

– Hän on erilainen, mutta yritämme varmistaa, että hänellä on normaali elämä, äiti toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.