Travis Barker tatuoi tuoreen kihlattunsa Kourtney Kardashianin huulet iholleen – kuvalla peitettiin rumpalin ex-puolison nimi

1:12
Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta

Travis Barker peitti ex-kumppaninsa Shanna Moaklerin nimitatuoinnin kädestään Kourtney Kardashianin pusuhuulilla.

Julkkismaailma sai reilu viikko sitten joukkoonsa uuden kihlaparin, kun Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker polvistui rakkaalleen, tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianille valtavan kukkameren keskellä.

Barker on osoittanut tuoreelle kihlatulleen rakkautta myös tatuointien muodossa. Miehen rintaan on muun muassa nakutettu Kardashianin nimi, ja Kardashian on kirjoittanut tatuointikoneen avulla ”rakastan sinua” rumpalimiehensä käteen.

Barker postasi hiljattain Instagram-tililleen kuvasarjan, jonka mukaan hän on äskettäin tatuoinut iholleen myös kuvan Kardashianin huulista.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Pääset selaamaan kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Rakkaudenosoituksen lisäksi huulitatuointi on toiminut vanhojen pölyjen karistimena, sillä kyseisellä kuvalla peitettiin Barkerin ex-kumppanin, malli Shanna Moaklerin nimi, joka koristi rumpalin kättä. Myös Moaklerin kättä koristi aikoinaan ex-puolisolle omistettu "Travis"-tatuointi, jonka hän on sittemmin käynyt poistattamassa.

Moakler ja Barker avioituivat vuonna 2004, ja heidän liittonsa kariutui vuonna 2008. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Landon, 18, ja Alabama, 15.

Sekä Landon että Alabama osallistuivat Barkerin ja Kardashianin kihlajaisiin. Molemmat ovat olleet kannustavia isänsä uutta liittoa kohtaan. HollywoodLifen tietojen mukaan ex-pariskunnan lasten osallistuminen Barkerin ja Kardashianin kihlajaisiin oli Moaklerille kova paikka.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja