Vauvaa sylissään kantanut Karolin, 31, ammuttiin keskellä päivää Malmössä – Ruotsin poliisi etsii nyt murhasta epäiltyä kuvien kera

Ruotsin poliisi on julkaissut kuvan henkilöstä, jota epäillään kolmekymppisen ruotsalaisäidin elokuisesta murhasta. Henkirikos tapahtui Malmössä elokuun lopulla keskellä kirkasta päivää. Ruotsin poliisi pyytää nyt yleisön apua tapaukseen liittyen.

31-vuotias lääkäri, Karolin Hakim, kuoli Ribersborgin kaupunginosassa Malmössä 26. elokuuta.

2:07
MTV Uutiset vieraili Malmössä alkutalvella 2018, jolloin poliisi kertoi ampumisten olevan erittäin suuri ongelma Malmössä.

Hakim oli kantamassa pientä vauvaansa sylissään kotinsa edessä, kun häntä ammuttiin päähän. Hakimin mies onnistui pakenemaan ampujia.
Helsingin Sanomien tietojen mukaan todistajien haastattelut ovat yhä kesken.

Poliisin mukaan paikalla oli ammuskelun aikana runsaasti todistajia, joita kuulusteltiin päivän aikana. Useat todistajat kertoivat medioille kuulleensa useita laukauksia.

– Hän kaatui maahan ja menetti otteensa lapsesta, yksi silminnäkijöistä kertoi.

Yliopisto esitti surunvalittelunsa omaisille

Yliopisto, jossa nainen oli aiemmin opiskellut, esitti tapahtuneen jälkeen surunvalittelunsa naisen kuvan kera.

– Olemme sokissa ja erittäin surullisia kuultuamme entisen opiskelijamme, tohtori Karolin Hakimin traagisesta kuolemasta Ruotsissa. Sydämellinen osanottomme hänen perheelleen ja läheisilleen tällä surullisella hetkellä, yliopisto kirjoitti verkkosivuillaan.

Poliisi kaipaa vihjeitä epäillystä

Ruotsin poliisi pyytää tapauksesta tai kuvan henkilöstä mahdollisesti jotakin tietäviä ilmoittautumaan numeroon 114 14 tai ottamaan yhteyttä lähimmälle poliisiasemalle.

– Tutkimus on nyt siinä pisteessä, että on aiheellista julkaista kuva epäillystä nyt ennen kuin on kulunut liian kauan aikaa ja ihmiset unohtavat näkemänsä, syyttäjä Pär Andersson sanoi SVT:n haastattelussa.

Kaksi ihmistä otettiin kiinni tapaukseen liittyen

Ruotsin poliisi on tutkinnan yhteydessä ottanut kiinni kaksi ihmistä, joita epäiltiin avunannosta murhaan. Toinen heistä vapautettiin myöhemmin, kertoo SVT.

Toinen kiinniotetuista on 23-vuotias mies, joka on tällä hetkellä pidätettynä todennäköisin syin avunannosta murhaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja