Vatikaanissa mystisesti kadonneen Emanuelan, 15, veli uskoo: Paavi Francis tietää, mitä tytölle tapahtui – "Totuuden täytyy tulla julki"

Vatikaanissa etsitään mystisesit kadonnutta Emanuelaa 2:22

1980-luvulla Vatikaanissa kadonneen 15-vuotiaan Emanuela Orlandin veli uskoo, että paavi Francis tietää jotain tytön katoamisesta, kertoo NBC News.

Emanuela Orlandi katosi matkalla kotoaan soittotunnille Vatikaanissa 1983.

Katoamiselle useita teorioita

Tytön katoamisesta on esitetty useita teorioita. Yhden selityksen mukaan tyttö siepattiin ja hänen avullaan kiristettiin viranomaisia vapauttamaan paavi Johannes Paavali II:n salamurhaa yrittänyt Mehmet Ali Agca.

Toisen teorian mukaan tytön katoaminen liittyy diplomaattisen verkoston seksijuhliin, joihin hän olisi osallistunut ja murhattu sen jälkeen.

Kolmas selitys kertoo, että tyttö olisi joutunut mafian kaappaamaksi.

Luulöytö Vatikaanin suurlähetystössä

Paikalliset lehdet kertoivat tällä viikolla, että Vatikaanin suurlähetystöstä on tehty luulöytö remontin yhteydessä. Poliisi kertoi, että löytö voi liittyä Orlandin katoamiseen.

Nyt tehty luulöytö voi kuulua myös toisen nuoren tytön, Mirella gregorin katoamiseen, joka tapahtui vain 40 päivää Orlandin katoamisen jälkeen.

"Totuuden täytyy tulla julki"

Kadonneen tytön veli Pietro Orlandi uskoo, että katolisen kirkon nykyinen paavi Francis tietää, mitä tytölle tapahtui.

– Jos Emanuelan luut löytyvät Vatikaanin suurlähetystöstä, totuuden täytyy tulla julki 35 vuoden hiljaisuuden jälkeen, hän kommentoi NBC Newsille.

Lue myös:

    Uusimmat