Mainos

Vastustamaton ruokapahe: Uppopaistetut kanansiivet

Makuja.fi:n Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kokeili ensimmäistä kertaa kanansiipien valmistamista.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen tunnustaa tulisien kanansiipien lukeutuvan miehen ruokasynteihin.

– Täällä Tampereella ne tuntuvat välillä olevan paikallista kansallisruokaa. En puolustele tätä oikkuani kuin korkeintaan sillä, että joitain paheita pitääkin olla ja kohtuus silti kaikessa.

Kinnunen päättikin kokeilla uppopaistettujen kanansiipien valmistamista itse ja yllättyi positiivisesti.

– Tein juhannuksena siipiä ensi kertaa itse ja hämmästyin, miten freshejä niistä saakaan. Ihmekös tuo, kun ei laita siipiä lillumaan siipikastikkeen ja rasvan sekamelskaan. Valkosipulin, persiljan, chilin ja sitruunan yhdistelmä on mausteinen, mutta raikas.

Nappaa uppopaistettujen kanansiipien resepti Sivumaku-blogista.

(MTV3)

Lisää aiheesta
    Mainos
    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja