Markon turkkilainen jogurtti olikin ”turkulaista” – Valiolta osuva vastaus palautteeseen

turkulainen jogurtti
Facebook/Shutterstock

Sosiaalisessa mediassa huvittanut kuva "turkulaisesta jogurtista" sai Valionkin väen vitsikkäälle tuulelle.

Makuja.fi-sivusto kertoi maanantaina suomalaismiehen Valion Facebook-tilille lataamasta kuvasta, jossa vanha tuttu turkkilainen jogurtti oli kuvakäsitelty turkulaiseksi. Marko Konttisen taiteilemassa jogurttipurkissa komeilivat myös turkulaiset iskelmäveljekset Matti ja Teppo. Konttinen kertoi kuvan yhteydessä, miten tuote oli traumatisoinut hänet ja lähipiirinsä.

– Ja nyt on piru irti! Poikani puhuu enää kielteisillä kysymyslauseilla -- "ei meil nagei ole?" -- ja vaimo luukuttaa alakerrassa stereoista Tommi Läntistä. Yksi vieraista ei enää tunnista berliininmunkkia berliininmunkiksi vaan horisee jostain halvatun piispanmunkeista. Ja pahimpana: tamperelainen ystävämme kyhjöttää itkien ruokapöydän alla eikä enää tiedä kuka on, soperruksesta erottaa ajoittain vain itkuisen "hunajata, hunajata" -fraasin.Voisiko tuota pakkauksen väritystä edes muuttaa, ettei uhreja tule enempää?


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Huumorikuva keräsi Facebookissa nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja satoja sympatiaa osoittavia kommentteja. Maanantai-iltana myös Valiolla havahduttiin Markon hauskaan kuvaan ja miehelle vastattiin asianmukaiseen tyyliin.

– Terve Marko! Kyl tää meit kans nimpal ihmetyttää tämmöne kopieeraus! Meirän lakiosasto sanos tiätty tutkivansa, onks täsä jottai vilunkia tapahtunu. Sää voit ostaa seuraavaks meirän luamu turkkilaista, se o ainaki vihrees putelis! :) t. Mari Valiolta


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.