Vartijan ansiokas toiminta pysäytti hämärämiehen puuhat Helsingissä – poliisi: "Repussa nimilista, veitsiä ja sorkkarauta"

Helsingin poliisi kertoo ottaneensa sunnuntaina Kalliossa kiinni miehen, jonka repusta löytyi epäiltyjä huumausaineita, nimilista, veitsiä ja sorkkarauta.

Kiinniotto sai alkunsa, kun vartija havaitsi sunnuntaina kalliolaisen kerrostalon rappukäytävässä miehen, jonka hallussa oli pillereitä ja murtovälineiksi sopivia tarvikkeita.

Poliisin mukaan mies poistui rappukäytävästä, ja vartija lähti hänen peräänsä. Mies pysähtyi, työnsi käden reppuunsa ja uhkasi suusanallisesti vartijaa.

– Poliisipartio tavoitti miehen Vaasankadulta ja vei hänet Töölön säilytyssuojaan rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi. Miehen repusta löytyi muun muassa erilaisia epäiltyjä huumausaineita, nimilista, veitsiä ja sorkkarauta, poliisin tiedotteessa todetaan.

Poliisin mukaan miestä epäillään huumausainerikoksesta, vaarallisen esineen hallussapidosta, murtovälineen hallussapidosta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Lue myös:

    Uusimmat