Mainos

Kaljatölkin näpistys yltyi väkivallaksi – pitkäkynsi yritti iskeä teon estänyttä myyjää kääntöveitsellä

Poliisi sai eilen tehtäväkseen puuttua väkivaltaiseksi äityneeseen kaljavarkauteen Helsingin Sörnäisissä.

Kello 10.22 poliisille tulleessa kiireellisessä tehtävässä myyjä oli nähnyt miehen laittavan puolen litran alkoholitölkin housujensa sisälle. Kun myyjä pyysi miestä ottamaan tölkin pois, oli mies alkanut töniä työntekijää päästäkseen poistumaan kaupasta.

Huitaisi veitsellä

Tilanne yltyi yhä pahemmaksi, kun mies myyjän mukaan oli ottanut taskustaan kääntöveitsen yrittäen huitaista sillä myyjää. Työntekijä sai kuitenkin miehen kädestä kiinni, jolloin veitsi lensi lattialle.

Poliisien saapuessa paikalle tilanne oli rauhoittunut ja miestä oltiin taluttamassa takahuoneeseen. Poliisi vei miehen Pasilan poliisivankilaan, ja miehen housuista löytynyt anastettu tölkki palautettiin kauppaan.

Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelyn yrityksenä ja näpistyksen yrityksenä, mutta nimikkeet saattavat tarkentua edetessä.

Veitsimies uhkasi poliisia

Veistä käyteltiin myös toisessa aamukymmenen maissa poliisille tulleessa tehtävässä. Siinä mies kertoi seinänaapurinsa käyneen häneen käsiksi ja uhanneen tätä veitsellä rappukäytävässä. Mies oli myös uhannut vahingoittaa ilmoittajan perhettä.

Poliisi löysi epäillyn kadulta rappukäytävän edustalta, jossa mies uhkasi paikalle saapunutta poliisia väkivallalla. Miehen kaulassa roikkui kaulakorua muistuttavaan tuppeen piilotettu veitsi, ja hänen repussaan oli sorkkarauta.

Poliisi otti miehen kiinni epäiltynä laittomasta uhkauksesta, vaarallisen esineen hallussapidosta, virkamiehen vastustamisesta sekä murtovälineen hallussapidosta. Mies vietiin Pasilan poliisivankilaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.