Mainos

Poliisi otti kiinni kolme varkaudesta epäiltyä miestä – maahan jäänyt nestevana paljasti, mistä anastettu omaisuus oli peräisin

Helsingin poliisin partio havaitsi sunnuntai-iltana kahden miehen raahaavan raskaita kantamuksia Taka-Töölössä. Partio pysäytti miehet selvittääkseen, mistä on kysymys. Miehillä oli mukanaan miksauspöytä, kannettava tietokone, kymmeniä kylmiä alkoholitölkkejä sekä muuta anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Tapauksesta kertoo poliisi tiedotteessaan. 

Partio huomasi, että miesten raahaamista kasseista oli jäänyt nestevana jalkakäytävään. Partio lähti seuraamaan jälkiä ja löysi kolmannen miehen, joka seisoi jalkakäytävällä juomassa olutta. Kadun varteen pysäköidyn henkilöauton päällä oli useita olutpakkauksia, joista oli tullut autoon naarmuja.

Nestevana johdatti poliisit lopulta ravintolalle, jonka lasiovi oli rikottu. Ravintolan tilat oli pengottu, ja baaritiskiltä löytyi ikkunan rikkomiseen soveltuva esine. Ravintolan edustaja vahvisti, että miesten kantama omaisuus kuului ravintolalle.

Poliisi otti vuosina 1977, 1994 ja 1991 syntyneet miehet kiinni ja vei heidät varkaudesta epäiltyinä Pasilan poliisivankilaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.