Varo juonipaljastuksia! Love Island Suomi -jaksossa treffeille lähtee kahden sijaan kolme – tällainen on kimppadeittien lopputulos

1:42
Katsoa esimakua perjantain Love Island -jaksosta!

Varo juonipaljastuksia. 

Perjantaina Love Island Suomi -ohjelmassa uusi sinkkunainen Rosa F pääsee treffeille katsojien valitseman miehen kanssa.

Katsojat ovat valinneet Muhamedin Rosa F:n ihastuttavaksi treffiseuraksi.

Rosa F innostuu ja alkaa valmistautumaan treffeille. Niina huolestuu Muhamedin ja Rosa F:n treffeistä ja spekuloimuiden saarelaisten kanssa vaikeaa tilannettaan.Juuri ennen treffien alkua Rosa F saa tiedon, että hän saa valita myös toisen treffikumppanin.

Kaikkien yllätykseksi hän valitsee Kimin sijaan Nicon. Treffien aikana Muhamed ja Rosa F huomaavat yhteyttä henkisellä tasolla, kun taas Nico jää sivustaseuraajan rooliin. Treffit eivät kuitenkaan pääty ennen viimeistä yllätystä. Treffienpäätteeksi Rosa Fsaa valita kumman miehen kanssa hän haluaa jatkaa treffejä. Hän valitsee Muhamedin, ja Nico palaa takaisin villaan.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja