Mainos

Varkaus on varkaus kohteesta riippumatta: Helsingin poliisi etsii kähvellettyjä huumetarvikkeita

Tavallisesti poliisi käsittelee huumevälineiden omistajia rikoksesta epäiltyinä, mutta poikkeuksiakin on. Nyt Helsingin poliisi tutkii myymälämurtoa, jossa anastettiin mittava määrä erilaisia huumeiden käyttövälineitä. 

Hampusta valmistettuihin elintarvikkeisiin ja kannabiksen käyttövälineisiin erikoistuneen Liff Oy -yrityksen varastoon murtauduttiin toissa yönä Helsingin Vaasankadulla. Yrittäjän mukaan tavaraa lähti pitkäkyntisten mukaan useiden tuhansien eurojen edestä.

Varkaat veivät yrityksistä muun muassa hampusta valmistettua teetä, saippuaa ja keksejä. Lisäksi väärin käsiin päätyi runsas määrä erilaisia kannabiksen höyrystämiseen käytettäviä laitteita, varaosia sekä kannabiksen käsittelyyn ja säilytykseen käytettäviä välineitä.

Poliisi: Tutkimme rikoksia

Helsingin poliisilaitoksen yleisjohtaja Patrik Karlsson vahvistaa, että poliisille on kirjattu tapauksesta rikosilmoitus. Tapausta tutkitaan varkautena.

Poliisin mukaan yrityksen poikkeukselliset myyntiartikkelit eivät vaikuta asian tutkintaan.

– Ei poliisi laillisessa liiketoiminnassa ota kantaa siihen, mitä kukin myy liikkeessään. Me tutkimme rikoksia, se on meidän tehtävämme, Karlsson kommentoi.

Yrityksen mukaan suurta osaa laitteista ei myydä muualla kuin sen verkkokaupassa. Siksi tuotteisiin katukaupassa tai internetin myyntipalstoilla törmääviä toivotaan ilmoittavan havainnoistaan.

– Ratkaisevista tiedoista tietojen antajaa muistetaan lämmöllä ja palkkiolla, yritys tiedottaa.

Yrityksen mukaan ainakin yhdestä varkaasta on valvontakamerakuvaa.

2:34


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.