Varalla oleva suomalaisveskari valmis hyppäämään Stanley Cup -finaaleihin kehiin: "Kovaa treenataan"

St.Louisin reservimaalivahti Ville Husso: Kovaa treenataan 1:40
Ville Husso avaa ajatuksiaan Stanley Cupin finaaleista ja omasta roolistaan.

Ville Husso harjoittelee St. Louis Bluesin kolmosmaalivahtina ja on valmiina hyppäämään kehiin, jos kutsu kehiin tulee kesken jääkiekkoliiga NHL:n Stanley Cupin finaalien.

Kevään sensaatiopelaajiin lukeutunut Jordan Binnington pitää Bluesin ykköstorjujan tonttia vakaasti hallussaan, ja Jake Allen availee luukkua. Husso ei vielä ole NHL:ssä pelannut.

– Kyllähän siinä pitää koko ajan olla mentaalipuoli valmis, jos joku loukkaantuu tai tapahtuu jotain. Pitää olla valmis, Husso sanoo MTV Urheilulle.

– Kyllä me tuossa aika kovaa treenataan. Pitkälle kun menee kausi, vähän myös sellaista kesätreeniä tässä samalla. Ihan hyvin on mennyt ja hyvillä mielin, ei mitään.

Finaalivastustaja Boston Bruinsin maalilla on vakuuttanut suomalainen konkarivahti Tuukka Rask. Boston johtaa finaalisarjaa voitoin 2–1, kun mestaruuteen vaaditaan neljä kiinnitystä.

– Rask on ollut erittäin rauhallinen. Huomaa, että hän on ollut aikaisemminkin pelaamassa näitä pelejä. Binningtonkin on pelannut hyvin kyllä. Pitää Bluesin pystyä joukkueenakin parantamaan vähän. Turhat jäähyt pois. Uskon, että tulee tiukka sarja, Husso arvioi.

– Pitää vain pystyä laukomaan enemmän ja saada vähän maskia Tuukan eteen. Veikkaan, että se tuottaa vaikeuksia hänelle. Sitten vain irtokiekkoja, reboundeja sisään. Sillä voi saada muutaman lisämaalin.

Seuraava mahdollisuus tähän tulee tulevana yönä Suomen aikaa St. Louisin kotihallissa.

Bostonin tähtihyökkääjä hehkuttaa Raskia: Noussut pudotuspeleissä uudelle tasolle 3:19
Bostonin tähtihyökkääjä hehkuttaa Raskia: Noussut pudotuspeleissä uudelle tasolle.

St. Louisin Patrick Maroon: Meidän on löydettävä momentumimme takaisin 2:05
St. Louisin Patrick Maroon: Meidän on löydettävä momentumimme takaisin.

St. Louisin Oskar Sundqvist: Emme voi jäähyillä 1:42
St. Louisin Oskar Sundqvist: Emme voi jäähyillä.

Lue myös:

    Uusimmat