Vappu Pimiän perheen mökkiviikonloppu keskeytyi – sähköt jälleen poikki lumimyrskyn vuoksi: "Mutta avantoon on päästävä!"

Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan – kertoo nyt pelottavista hetkistä ja törkypalautteesta 6:05
Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan – kertoo nyt pelottavista hetkistä ja törkypalautteesta

Vappu Pimiän mökki sijaitsee Salossa. 

Juontaja Vappu Pimiä kertoo Instagramissaan, että mökkiviikonloppu Salossa oli erittäin lumentäyteinen. Pimiä on postannut useana viikonloppuna kuvia Instagramiin, jossa kertoo myrskyn vaikuttaneen mökkeilyyn, sillä perheen mökiltä on katkennut sähköt useaan kertaan.

– Sähköt poikki, vesi poikki ja lunta joka paikka täynnä, mutta avantoon on päästävä! Pimiä kertoo kuvassaan nauraen.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

– Ei tarvitset miettiä, että miten päivän viettää, kolan varressa on ihmisen hyvä olla ja onneksi kesäkeittiössä saa keitettyä munat ja teeveden aamiaiselle! Ja hei, linnutkin lauloivat aamulla, jatkaa Pimiä.

Pimiä kertoi lauantai-iltana Instagramin tarinat-osiossa, että ovat perheineen päättäneet lähteä mökiltä pois takaisin kotiinsa Helsinkiin jatkuvien sähkökatkojen vuoksi.

Hän julkaisi myös viime viikolla kuvia mökiltä, jossa kertoo Salon lumisista olosuhteista.

– Ystäväni sanoi tänä aamuna lenkillä, että Salo on vähän kuin Suomen Dubai: vetää kaikessa aina överiksi! Kesällä tämä on lähes aina Suomen kuumin paikka ja kun Valtteri-myrsky iskee, niin lunta tulee täällä eniten ja sähkökatkoksia, niitä totta kai myös eniten, hän kirjoitti viime viikonloppuna.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

Lue myös:

    Uusimmat