Vappu Pimiä järjesti "tyttöjen illan" julkkisystävilleen – julkaisi rehellisen päivityksen juhlien jälkeisenä maanantaina: "Ei näillä kilometreillä"

Vappu Pimiä kutsui ystävänsä koolle viettämään yhteistä kesäiltaa. 

Tv-tähti Vappu Pimiä järjesti viikonloppuna ystävilleen ”tyttöjen illan”. Kesäillasta oli nauttimassa liuta julkisuudesta tuttuja naisia, kutenAnni Hautala, Marja Hintikka,Susanna Laine ja Mervi Kallio.

Pimiä julkaisi illanvietosta Instagram-tililleen kuvapäivityksen. Kuvassa seurue poseeraa Helsingin yössä keskellä autotietä.

– Kyllähän täällä tarkenee, hän kirjoitti lisäten kuvatunnisteeksi muun muassa tyttöjen ilta.

Kuva on kerännyt yli 11 000 tykkäystä ja lukuisia kommentteja.

– Nyt on kyllä upea ryhmä koossa!! Varmaan näkyy ja kuuluu kauas, Sirpa Selänne kirjoittaa.

– Siinäpä korkoa kerrakseen, somessa kommentoidaan.

Myös Hintikka julkaisi samasta miljööstä kuvan Instagram-tilillään. Hän kiittää kuvapäivityksensä yhteydessä illan emäntää Pimiää.

– ”Hakeudu voimaannuttavien ihmisten seuraan.” Näin tein kiitos the emäntien emäntä, että järjestit unohtumattoman tyttöjen illan, jota kelpaa muistella tällaisena kaaoksen ja armottoman sekoilun täyteisenä maanantaina, Hintikka kirjoittaa.

Pimiä julkaisi juhlien jälkeisenä maanantaina Instagramissa kuvan, jossa hehkuu pinkki paita päällään.

– Luojalle kiitos ammattilaisista, jotka hoitaa meidät esiintyjät kuosiin silloinkin, kun peilistä tuijottaa takaisin vähän väsyneempi katse, Pimiä kirjoittaa. 

Pimiä kertoo Instagram Stories -videolla, että heräsi juhlinnasta huolimatta reippaana päivään. Julkaisut säilyvät tilillä 24 tuntia sen julkaisusta.

– Hyvää huomenta. Onneksi tässä laulujen lunnaat ei olleet niin kovat, että ei ollut sellainen fiilis, että voi kun voisi jäädä nukkumaan. Silleen oli järki päässä lauantain juhlimisessa. Sen sanon, että ei sitä enää näillä kilsoilla, muutaman kerran vuodessa, niin se on tosi jees tahti.

Maajussille morsian alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla maanantaina 23.8. klo 20 alkaen 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja