Vappu Pimiä muistelee työtään kanarialaisravintolan sisäänheittäjänä: "Tuli siitä muutama lomaromanssikin laitettua alulle"

Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta 1:50
Vappu Pimiä on hävinnyt tatuointivedon – edes oma isä ei ole tiennyt asiasta

Vappu pimiä poikkesi Kanarian lomallaan vanhalla työpaikallaan.

Juontaja Vappu Pimiä muisteli Instagramiin postaamansa lomakuvan yhteydessä 24 vuoden takaista työpaikkaansa ulkomailla. Postaamassaan kuvassa Pimiä seisoo Kanarialla sijaitsevan ravintola Apilaniityn edustalla.

– 24 vuotta sitten matkasin ensimmäistä kertaa Kanarialle tarkoituksensa työllistyä täällä talveksi. Reilut 3 kuukautta tuli vietettyä saarella ja hommia paiskin ravintola Apilaniityn sisäänheittäjänä, Pimiä muistelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän jatkaa tekstiään kertoen, että työskenteli sisäänheittäjänä kuutena iltana viikossa. Työstä maksettua pohjapalkkaa juontaja ei muista, mutta jokaisesta sisäänheitetystä asiakkaasta hän kertoo saaneensa 100 pesetaa, eli noin 60 senttiä. Espanjan peseta toimi Espanjan rahayksikkönä ennen euron käyttöönottoa.

– Sen verran hyvin meni hommat, että omistaja soitti myös seuraavana talvena ja pyysi hommiin, mutta silloin työt ja opiskelut pitivät jo Suomessa.

– Tuon talven jälkeen en ole kertaakaan palannut Kanarialle, paitsi nyt lasten kanssa ja pitihän sitä käydä verestämässä vanhoja muistoja. Ja kyllä, Apilaniitty oli edelleen paikallaan, mutta sisäänheittäjiä ei enää näkynyt, Pimiä kirjoittaa.

Juontaja jatkaa kertoen, että hän pääsi sisäänheittäjänä työskennellässään tekemisiin monenlaisten ihmisten kanssa. Hän arvelee kokemuksen auttaneen häntä myöhemmässä elämässä.

– Ja tuli siitä muutama lomaromanssikin laitettua alulle, kun suomalaiset kohtasivat toisiaan Apilaniityn tanssilattialla ja itse saatoin toimia jo silloin muutaman yksinäisen amorina Inglesin yössä, juontaja kertoo.

Pimiän someseuraajat ilahtuivat juontajan kertomuksesta.

– Ihan huippua Vappu! Sä se yllätät aina siinä miten kova oot ollut tekemään duunia. Ihan missä vaan, Apilaniitty tai Maikkari, kaikki hoituu, yksi seuraaja kirjoittaa.

– Silloin ei ollut somevaikuttajia, vaan sisäänheittäjät, toinen heittää.

– Minä muistan sinut tuolta ajalta. Sä valloitit meidän porukan iloisella olemuksellasi, kolmas muistelee.

Lue myös:

    Uusimmat