Vapaaottelija elää seurassa, josta moni näkisi painajaisia – vaimon allasilo loppui lyhyeen: "Antaa hänen kylpeä niiden kanssa"

Tshekkiläinen vapaaottelija Karel "Karlos" Vémola pitää villieläimistä. Hän myös elää niiden kanssa.

Petolintuja, papukaijoja, pöllöjä, pesukarhuja, oravia ja leijonia. Ulkona on ollut myös tiikeri. Kalat ja kilpikonnat uivat edessä, ja siinä missä moni näkisi moisesta painajaisia, krokotiilit elävät viereisessä huoneessa. Vémolan esitelmöimästä eläinkunnasta kertoo tshekkiläinen Blesk.

38-vuotiaalla vapaaottelijalla on kotitilukset Prahan lähellä Měchenicessä. Paikka on Bleskin sanoin muuttumassa vähitellen eläintarhaksi.

Taloon on tehty useita peruskorjauksia; Vémola on valmis kaatamaan kotinsa seiniä rakkaiden eläintensä eteen.

– Meillä oli kaunis työhuone ja kirjasto. En kuitenkaan lue tai tee paljon töitä, joten laitoin krokotiilit sinne, mies selvittää.

"Antaa hänen kylpeä niiden kanssa!"

Vémola kertoo vaimonsa Lelan olleen aluksi iloinen siitä, että he olivat saamassa sisäuima-altaan.

– Ei ollut sitten enää, kun hän sai selville, keille se on tarkoitettu.

Vémola kuitenkin sanoo, ettei ole ongelma, että allas on vaarallisten matelijoiden miehittämä. Hän käyttää ulkouima-allasta ja sanoo, että Lela voi myös käyttää sitä.

– Kylven siinä useimmin talvella. Pidän siitä eniten, kun lämpötila laskee nollaan. Se, että Lela ei muutu kovaksi, ei ole minun ongelmani. Jos hän haluaa kylpeä, hän voi. Tai antaa hänen kesyttää krokotiileja minun tavoin ja kylpeä niiden kanssa!

Vémola otteli vapaaottelun ykkösorganisaatio UFC:ssä vuosina 2010–13. Hän on käynyt urallaan 44 ottelua, joista hän on voittanut 36.

Lue myös:

    Uusimmat