Mainos

Kuin Steven Irwin! Tämä hurmaava peurakuiskaaja on sekoittanut somen videoillaan

Yhdysvaltalainen Kelvin Peña villitsee sosiaalista mediaa videoillaan, joissa hän viettää aikaa peurojen kanssa. 

Yhdysvaltalainen Kelvin Peña on noussut kotimaassaan suureksi sosiaalisen median ilmiöksi muutaman vuoden aikana. 19-vuotias Peña alkoi syöttää naapurustossaan asustavia peuroja, ystävystyi niiden kanssa ja jakaa nyt 1,5 miljoonalle Instagram-seuraajalleen sekä 615 000 Twitter-seuraajalleen tarinaansa yhteiselostaan peurojen kanssa. 

Tällä hetkellä Peñan videoita tähdittävät peurat nimeltään Canela, tämän poikanen Carmen, Nancy sekä Tay Tay. Videoillaan Peña syöttää peurojaan, juttelee niille ja jopa tanssii niiden kanssa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Peña alkoi kerätä muutama vuosi sitten kasvavaa suosiota erityisesti Snapchatissa sekä Instagramissa. Puertoricolaistaustaista Peñaa on kutsuttu muun muassa latinalaisamerikkalaiseksi Steven Irwiniksi, joka oli tunnettu australialainen eläinasiantuntija. 

Kaikki alkoi sattumalta

Peña on kertonut kaiken alkaneen siitä, kun hän näki ensimmäistä kertaa peuran takapihallaan. Hän haki sisältä omenan ja päätti lähestyä peuraa. Peña on kertonut olleensa varma siitä, että peura pelästyisi ja lähtisi pakoon. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan ystävällinen eläin otti mielellään Peñan tarjoaman omenan vastaan. 

Tuolloin 17-vuotias Peña nimesi peuran Moneyksi, joka palasi myöhemmin hänen pihalleen muiden peurojen kanssa. 

Videoillaan Peña on ansainnut seuraajiensa keskuudessa lempinimen "peurakuiskaaja". Kun hän alkoi tekemään videoitaan, hän totesi aina peurajoukon syödessä, että kaikki syövät. 

Nyt tuo lausahdus on kasvanut myös toiseksi ilmiöksi, sillä Peña perusti suosionsa myötä Everybody Eats -järjestön, joka tarjoaa ruokaa perheille, joilla siihen ei ole välttämättä varaa. Peña on kertonut toivovansa, että hänen esimerkkinsä inspiroi hänen seuraajiaan tekemään hyväntekeväisyyttä omissa yhteisöissään.

Nuori hyväntekijä

Vuoden 2017 hurrikaani Marian jälkeen Peña julkaisi Twitter-tilillään videon, jolla hän pyysi 142 000 seuraajaansa tekemään lahjoituksia järjestölleen, jotta hän pystyisi lähettämään tarpeita Puerto Ricoon.

– En tiedä tarkalleen, mitä siellä tapahtuu nyt, mutta tiedän vain että haluan auttaa niin paljon kuin vain voin. Tiedän, että siellä on paljon kärsiviä ihmisiä ja heillä ei ole mitään keinoa levittää sanaa siitä, mitä siellä tapahtuu. 

Hurrikaanin aiheuttama tuho Puerto Ricossa aiheutti henkilökohtaista surua Peñalle ja hänen perheelleen. Hänen isänsä on dominikaanilainen ja äitinsä puertoricolainen. Peña syntyi itse New Yorkissa, mutta muutti pian syntymänsä jälkeen äitinsä ja isoäitinsä kanssa Puerto Ricon Carolinaan, jossa hän asui kahdeksan vuoden ajan. 

Ala-asteikäisenä Peña ja hänen äitinsä muuttivat Teksasiin. 

Tällä hetkellä Peña asuu Pennsylvaniassa ja keskittyy tekemänsä hyväntekeväisyystyön lisäksi syöttämään peuraystävilleen ennen kaikkea terveellistä, mutta hyvää ruokaa. Hänen saattaakin kuulla videoillaan huudahtavan esimerkiksi, että hänen "lempityttöjensä on saatava C-vitamiininsa". 

Lähteet: NBC News, The Big 98Buzzfeed​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.