Albert-kameli näki lunta ensimmäistä kertaa, eikä tykännyt kyttyrää – katso suloinen video!

Albert-kameli näki lunta ensi kertaa – reaktiovideosta somehitti 0:39
TikTokissa on joulukuussa hymyilyttänyt video kamelista, joka innostuu kovasti nähdessään lunta ensi kertaa.

Albert-kameli innostui lumesta kovasti!

TikTokissa on joulukuussa hymyilyttänyt video kamelista, joka innostuu kovasti nähdessään lunta ensimmäistä kertaa. Yli neljä miljoonaa katselukertaa lyhyessä ajassa keränneestä videosta kertoo Newsweek-sivusto.

Iloisen nelijalkaisen nimi on Albert. Videon julkaisi TikTokissa Shelly Murad, joka pyörittää karjatilaa Kaliforniassa yhdessä perheensä kanssa.

Uutuudenviehätys innosti Albertia

Shelly kertoo Newsweekille, että heti tuona aamuna herätessään Albert aisti, että ympäristössä oli jotain uutta ja jännittävää.

– Se alkoi hyppiä ylös alas eikä pystynyt hillitsemään itseään. Yleensä se seuraa meitä tilan takaosiin auttaakseen viemään rehua eläimille, mutta tällä kertaa se ei tullut mukaamme, hän sanoo.

– Se suuntasi vastakkaiseen suuntaan, jossa vuohet yöpyivät navetassa ja alkoi koota niitä laumaksi.

Hyppelyiden jälkeen videolla näkyy, miten Albert johdattaa vuohilaumaa lumen keskellä. Videolla kerrotaan, että Albert olisi näyttänyt vuohille kaikki suosikkipaikkansa.

– Se oli niin onnellinen tänään, videolla lukee.

Shelly kertoo, että ensi-innostuksen hälvettyä Albert vietti päivänsä "ottaen aurinkoa lumessa".

Mieluisin ajanviettopaikka vuohien ja hevosten luona

Shelly kertoo, että Albert saa kulkea karjatilalla mielensä mukaan. Se käy kaikkien eläinten luona päivän aikana. Shellyn mukaan Albert on varuillaan ainoastaan karjatilan sian kanssa.

Mieluiten se viettää aikaansa vuohien ja hevosten lähellä. Shelly veikkaa syyksi sitä, että sen on helppo varastaa niiltä ruokaa.

– Vuohet pelkäsivät sitä hieman aluksi, mutta nyt ne viettävät paljon aikaa yhdessä. Se rakastaa koiriamme tosi paljon, mutta ne pelkäävät sitä, hän sanoo.

Somesuosio häkellyttää

Shelly kertoo jakaneensa videon Albertista netissä näyttääkseen seuraajilleen vilauksen siitä, millaista elämä karjatilalla on. Perhe on häkeltynyt videon saamasta huomiosta.

– Tämä on jännittävää. Olemme panostaneet tähän työhön ja eläimiimme niin paljon. He ovat meidän omia rakkaita lemmikkejämme, joten tuntuu upealta antaa toisillekin ihmisille mahdollisuus nauttia niistä, Shelly sanoo.

Alla olevalla videolla eläinlääkäri kertoo, miksi talipallot voivat olla eläimille jopa hengenvaarallisia.

Eläinlääkäri varoittaa talipalloista – verkot jopa hengenvaarallisia eläimille 0:27
Eläinlääkäri varoittaa talipalloista – verkot jopa hengenvaarallisia eläimille.

Lue myös:

    Uusimmat