Vantaalla herättiin valtavaan jysäykseen – Bemari ajoi täysillä päin kerrostaloa: "Huoneessa nukkui pieni poika"

Vantaan Pronssikujalla sattui toissayönä erikoinen onnettomuus, jossa henkilöauto törmäsi asuinrakennuksen tiiliseinään. Törmäys oli niin voimakas, että se aiheutti seinään rakenteellisia vaurioita.

Naapurissa nukkunut nainen kertoo MTV Uutisille tapauksen sattuneen yöllä.

– Heräsin yöllä kello 2–3 aikaan kauheaan pamaukseen. Kurkkasin ikkunasta, mutta en nähnyt mitään, hän kertoo.

Aamulla äänen syy selvisi, sillä viereisen rakennuksen seinään oli ajanut auto. Paikalla oli runsaasti pelastushenkilökuntaa ja poliiseja.

– Auto oli ajanut erään keittiön seinään, viiltäen matkalla roskakatoksen seinää, ilmeisesti väistäen tamppaustelineen, silminnäkijä kertoo.

Hän pitää erikoisena, että auto oli onnistunut keräämään törmäykseen vaadittavan vauhdin, sillä paikka on ajamiselle ahdas.

Oliko pieni poika vaarassa?

Seinään tuli törmäyksen voimasta lommo, jonka seurauksena lienee kallis remontti. Tapauksesta olisi kuitenkin voinut seurata omaisuusvahinkoja vakavampaakin jälkeä.

– Jos auto olisi osunut pari metriä vasemmalle, se olisi osunut ikkunan kohdalle. Seinä olisi siltä kohtaa voinut olla heikompi, ja seinän takana huoneessa nukkunut huoneessa pieni poika olisi voinut jäädä auton alle, silminnäkijä kertoo.

Menopelinä käytetyn BMW:n keula oli törmäyksen seurauksena lytyssä, ja silminnäkijä arvioi sen menevän lunastukseen. Auto antaa omat vinkkinsä törmäilijän tuntomerkeistä.

– Etupenkki oli niin lähellä rattia, että penkillä on istunut joko pieni tai nuori henkilö, silminnäkijä arvioi.

seinävaurio_w480
Seinään tuli törmäyksen voimasta lommo.

MTV Uutiset ei tavoittanut auton omistajaa. Auton haltija ei halunnut kommentoida tapausta lainkaan. 

Lue myös:

    Uusimmat