Mainos

Espoon auto-onnettomuudesta liikkuu video – kaksi ihmistä kuoli, joista toinen saattoi kuvata matkan

Kaksi ihmistä on kuollut ulosajossa Espoossa viime yönä. Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan henkilöauto suistui Finnoontieltä pellolle.

Periscope-suoratoistopalvelussa liikkuu video, jossa epäillään esiintyvän onnettomuudessa kuolleet matkustajat.

Videolla näkyy kaksi nuorta, jotka vaikuttavat päihtyneiltä. Myös onnettomuushetki näkyy videolla, mutta kuva katkeaa sen jälkeen.

Ilmoituksen onnettomuudesta teki ohikulkeneen linja-auton matkustaja havaittuaan tieltä suistuneen auton, jossa oli hätävilkut päällä.

Turvavyöt pettäneet törmäyksen voimasta

Poliisi sai hälytyksen onnettomuuspaikalle Finnoontielle klo 5.31. Paikalla todettiin, että henkilöauto oli tullut Espoon keskuksen suunnasta ja suistunut kaarteessa tieltä pellolle.

Sekä autoa kuljettanut mieshenkilö että kyydissä ollut naishenkilö olivat menehtyneet välittömästi. Uhrit olivat syntyneet vuosien 1995–2000 välillä.

Molemmilla oli ollut turvavyöt kiinnitettyinä, mutta ne olivat pettäneet rajussa törmäyksessä ja molemmat olivat lentäneet ulos autosta.

Todennäköisesti huomattavaa ylinopeutta

Kyseisessä kohdassa nopeusrajoitus on 60 km/h, mutta auton vaurioista ja muista jäljistä päätellen auto on ajanut huomattavaa ylinopeutta. Auto oli törmännyt useaan puuhun ja auton yläosa oli leikkautunut kokonaan irti.

Onnettomuudesta oli kulunut ilmoitushetkellä ilmeisesti jo 1,5–2 tuntia. Auto oli ajautunut niin kauas tiestä, ettei se ollut havaittavissa tiellä ajavista henkilöautoista.

Ulosajoa tutkitaan nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja törkeä kuolemantuottamus. Mahdollinen päihteiden osuus selviää verikokeen tuloksen selvittyä.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Tapauksessa ei ole viitteitä ulkopuolisiin osallisiin.
Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.