Tieltä lentänyt musta Mersu runnoi Annen nurmikon ja pihalle pysäköidyn auton Akaassa – "Anoppi heräsi hirveään rysäykseen"

0:41

Taajama-alueella kaahannut Mersu-kuski aiheutti mittavaa tuhoa Akaassa äitienpäivää edeltäneenä yönä.

MTV Uutisten tavoittama Anne Nenonen kertoo hänen anoppinsa heränneen keskellä yötä pihalta kuuluneeseen voimakkaaseen ääneen.

– Appivanhemmat olivat lauantaina rokkitansseissa, josta he kotiutuivat kolmen aikaan yöllä ja silloin ei ollut vielä tapahtunut mitään. Anoppi oli jossakin vaiheessa yöllä havahtunut kovaan rysäykseen. Hän ei kuitenkaan ollut varma oliko kyseessä uni ja oli siksi jatkanut uniaan, Nenonen kertaa tapahtumia.

Tuhot paljastuivat aamulla

Pihaa kohdannut hävitys huomattiin vasta päivän valjetua.

– Aamulla pariskunta oli herännyt ja lähtenyt käyttämään koiraa ulkona. Tuolloin he huomasivat pihalla olevan sekasorron. Pihassa olleeseen autooni oli törmätty, piharoskis oli säpäleinä, myös nurmikkoa ja pihatietä oli rikkoutunut.

Paikalle soitettu poliisi oli Nenosen mukaan huomannut kaaharin osuneen autollaan ensin tien toisella puolella olevaan liiteriin ja kimmonneen siitä anoppilan pihaan.

– Auto oli sukeltanut aidan läpi niin voimalla autoani päin, että se oli siirtynyt 3-4 metriä. Osuman jälkeen pihaan suistunut auto oli vielä halkaissut männyn, eli vauhti on ollut todella kova siitä huolimatta, että taajamatiellä on 40 nopeusrajoitus.

Tekijä edelleen karkuteillä

Paikalta törmäilyn jälkeen poistunutta tekijää ei ole vielä tavoitettu, mutta poliisi sai auton tuntomerkit selville.

– Poliisi osasi sanoa, että paikalta löytynyt etusäleikkö kuuluu Mersulle ja auton väri on musta, Nenonen kertoo.

Pihassa pysäköitynä ollut ja ensimmäisen iskun vastaanottanut Nenosen auto menee näillä näkymin lunastukseen.

– Onni onnettomuudessa on se, että oma auto oli edessä. Muuten kaahari olisi tullut autoineen talon keittiöön asti. Siihen olisi taatusti jo herätty. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja