Mainos

Vanhempien nopea toiminta saattoi pelastaa kymmeniä Utahissa – teinipoika rynni kouluun kahden aseen kanssa

Utahissa nopeasti toimineet vanhemmat pysäyttivät teini-ikäisen poikansa, joka oli mennyt kouluunsa kahden aseen kanssa. Poika ehti ampua täydessä luokkahuoneessa yhden laukauksen kattoon, kun vanhemmat tulivat ja ottivat häneltä aseen pois, kertoo Washington Post. Tapaus sattui yläasteella Bountifulin kaupungissa.

Vanhemmat kertovat pojan käyttäytyneen oudosti ennen kouluun lähtöä. Vanhemmat huolestuivat lisää, kun huomasivat haulikon ja pistoolin hävinneen lukitusta asevarastostaan.

Kouluun kiiruhtaneet vanhemmat etsivät poikaansa käytävillä, kun he kuulivat aseen laukauksen. He löysivät poikansa luokkahuoneesta, jossa oli lisäksi 26 oppilasta ja opettaja. Vanhemmat ottivat pojalta aseet pois ja pitelivät häntä aloillaan kunnes poliisi tuli paikalle. Poika pidätettiin ja vietiin säilöön. Häntä syytetään muun muassa asevarkaudesta ja aseen viemisestä kouluun.

Poliisi sanoi tiedotustilaisuudessa, että ilman vanhempien nopeaa toimintaa tilanne olisi voinut päättyä traagisesti.

– Odotin paljon pahempaa, kun kuulin mitä oli meneillään. Se, että tällaista tapahtuu yläasteella, eikä kukaan lopulta vahingoidu, ei edes ampuja, on melko epätavanomaista, poliisipäällikkö kommentoi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.