Poliisi laittoi 8-vuotiaan pojan käsirautoihin – vaelsi omille teilleen koulusta: "Hän kiljui, potki ja itki"

Koululainen laitettiin käsirautoihin Yhdysvalloissa Illinoisin osavaltiossa. Äiti kohtasi järkyttävän näyn saavuttuaan paikalle.

8-vuotias poika lähti omille teilleen paikallisesta alakoulusta Chicagon kaupungissa. Äidin mukaan poika on kehitysvammainen ja lähtee usein vaeltelemaan koulusta. Asiasta ollaan keskusteltu koulun rehtorin kanssa useita kertoja, uutisoi CNN.

Video: Äiti kuvasi videon riipivästä hetkestä.

– Se oli riipivää ja särki sydämeni. Aloin itkeä ja minua alkaa itkettää jälleen, pojan äiti Meagan Ramey kuvailee hetkeä, jolloin hän löysi poikansa käsiraudoissa.

Poliisi löysi pojan kuljeksimasta itsekseen ja yritti lähestyä tätä huolestuneena. Poika ei kuitenkaan päästänyt viranomaisia lähelleen, vaan lähti kävelemään toiseen suuntaan.

– He huolestuivat huomattuaan, että hän vaikutti häkeltyneeltä ja ahdistuneelta, kertoo paikallisen poliisin edustaja Kory Honea.

Tarpeellista pojan turvallisuuden takia

Poika vaikutti poliisin mukaan siltä, että saattaisi rynnätä autotielle. Lopulta viranomaiset pysäyttivät pojan. Tämä ei kuitenkaan halunnut tehdä yhteistyötä, vaan taisteli vastaan ja raapi yhtä poliiseista.

Poliisin painottaa, että poika laitettiin käsirautoihin tämän oman turvallisuuden takia. Paikalle saapunut äiti oli kuitenkin järkyttynyt näkemästään. Perhe aikoo tehdä valituksen poliisin toiminnasta.

– Hänen kätensä olivat selän takana, housut valuneet takapuolen alle, kengät heitetty jaloista. Hän kiljui, potki ja itki. Hän myös yski, koska hänellä on astma, Ramey kuvailee tilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat