Mainos

Koulun valmistujaisissa nolo loppu – nuorukainen ampui itseään jalkaan piilottamallaan aseella

Yhdysvaltojen Kansasin osavaltiossa kaksi ihmistä haavoittui lukion valmistujaisissa, kun mies hypisteli sukkaansa piilotettua käsiasetta. Ase laukesi ja mies ampui itseään jalkaan ja haavoitti toista, kertoo The Guardian -lehti.

Ampuminen tapahtui juuri, kun ihmiset olivat valumassa jalkapallostadionille, missä valmistujaiset järjestettiin. Lauennut luoti meni miehen jalan läpi ja kulki noin 50 jalan matkan pysähtyen opiskelijanaisen pohkeeseen.

Nainenvietiin hoidettavaksi sairaalaan. Miehen vammat jäivät pienemmiksi. Yhdysvaltalainen CBS News -uutiskanava kertoo, että mies jopa ajoi itse itsensä sairaalaan.

Poliisin mukaan tapauksessa on kyse puhtaasta vahingosta. Miehen piilotettu ase laukesi tilanteessa, jossa mies oli yrittänyt parantaa piilotetun aseensa sijaintia jalassaan. Aseen mies oli ilmeisesti ottanut mukaansa itsepuolustukseksi.

Poliisin mukaan suurin osa Augusta High School -lukion valmistujaisiin osallistuvista ei huomannut mitä tapahtui. Poliisi harkitsee silti asian viemistä syyttäjälle, koska lain mukaan kouluun ei saa tuoda aseita. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.