Vanhemmat varoittavat karmivasta virheestä – 3-vuotias jäi jumiin käynnissä olevaan pesukoneeseen

15:05

Coloradolaisperheen 3-vuotias tytär joutui hengenvaaraan jäätyään jumiin pesukoneeseen. Äiti jakoi Facebookiin kuvan koneesta, jotta muut vanhemmat miettisivät, millaisia yllättäviä vaaroja kotona voikaan olla.

Yllä olevalla videolla pohditaan muun muassa sitä, kannattaako lapselle maksaa kotitöistä.

Muun muassa ABC News -sivusto kertoo coloradolaiselle McIverin perheelle sattuneesta läheltä piti -tilanteesta, jossa perheen 3-vuotias lapsi oli vähällä kuolla jäätyään jumiin käynnissä olevaan pesukoneeseen.

Pariskunta heräsi aamulla siihen, että heidän 4-vuotias poikansa nyyhkytti sängyn vieressä. Kun Lindsey-äiti kuuli pojan sanat ”Kloe. Pesukoneen sisällä”, hänen sydäntään kylmäsi.

Isä Alan ryntäsi saman tien pesuhuoneeseen ja näki tytön olevan jumissa käynnissä olevassa pesukoneessa.

– Näin, että hän huusi, mutta pesukone on ilmatiivis. Kiskoin ovea niin kovaa, että pesukone liikkui, mutta en saanut ovea auki. Alan muistelee Good Morning America -ohjelman haastattelussa.

Pariskunta sai pesuohjelman pysähtymään ja Kloen ulos kodinkoneesta. Tyttö oli saanut vain hieman kolhuja. Helpotus oli valtava.

Haluavat varoittaa muita

McIverit olivat ostaneet laitteen vain päivää aiemmin eivätkä olleet lukeneet käyttöohjeita kunnolla. Vanhemmat aktivoivat lapsilukon saman tien pelastettuaan Khloen.

Tapauksesta pelästynyt äiti päätti jakaa kuvan pesukoneesta, jotta muut vanhemmat heräisivät miettimään, millaisia vaaroja kotona voi olla. Päivitys on kerännyt miltei 140 000 tykkäystä ja sitä on jaettu liki 300 000 kertaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Julkaisen tämän, koska en ihan oikeasti tiennyt, miten vaarallinen pesukone voikaan olla, Lindsey kirjoittaa.

Äiti kehottaa kaikkia pitämään pesukoneen lapsilukon aina päällä. Myös heidän lapsiaan oli kielletty koskemasta uuteen koneeseen, mutta se ei ollut estänyt onnettomuutta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja