Mainos

Vanhemmat suuttuivat syntymäpäiväjuhlista – hyökkäsivät päiväkodin hoitajien kimppuun

Vanhemmat hyökkäsivät lastentarhan hoitajien kimppuun Tanskan Själlandissa. Poliisi vahvistaa, että he kävivät paikalla ja kahta ihmistä syytetään tapahtuneesta.

Tapahtumat saivat alkunsa eilen perjantaina, kun päiväkodissa pidettiin syntymäpäiväjuhlia. Yhden aikaan iltapäivällä ryhmä lasten vanhempia käveli paikalle ja hyökkäsi lastenhoitajien kimppuun.

Nordjsjällandin poliisi vahvistaa tanskalaislehti Jyllands-Postenille, että he ovat saaneet tiedon tapahtuneesta. Poliisi tutkii tapausta kahden ihmisen kohdalla pahoinpitelynä.

Päiväkodin johtaja Ida Maria Hogild kertoo, että sekasorto juhlissa alkoi, kun vanhemmat olivat tyytymättömiä syntymäpäiväjuhlien kulkuun. Hän kertoo, että tyytymättömyyden taustalla oli ”kulttuurieroihin liittyviä väärinkäsityksiä”, muttei avannut tapahtunutta enempää.

Lapset eivät nähneet tapahtunutta

Tapaus on ollut suuri uutinen Tanskassa, ja siitä kirjoittaa myös Netavisen Gribskov. Tälle lehdelle johtaja Hogild kertoo, ettei ole koskaan kokenut vastaavaa tilannetta. 

– Onneksi lapset eivät nähneet tapahtunutta, mutta minulle johtajana tämä on hyvin vakava asia. 

Hogild kertoo pitävänsä puhelimensa lähellään koko viikonlopun, mikäli kollegat tai vanhemmat haluavat tavoittaa hänet. Vanhempia on myös tiedotettu tapahtuneesta päiväkodin intranetin välityksellä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.