Vanhat pelikaverit hassuttelivat videopuhelussa – Eeli Tolvanen antoi maalintekovinkin tehottomuudesta kärsivälle Jokerien hyökkääjälle

Eeli Tolvanen antaa vinkkejä Pekka Jormakalle, kuinka päästä eroon kiikaritehoista 1:02

Nashville Predatorsin farmijoukkueessa pelaava Eeli Tolvanen ja Jokereiden Pekka Jormakka pääsivät vaihtamaan kuulumisia Tolvasesta kertovan kirjan julkistamistilaisuudessa.

Keijo Leppäsen kirjoittama ”Snaipperi – Eeli Tolvasen tarina” esiteltiin Jokereiden toimistolla, jonne oli kutsuttu vieraaksi muiden muassa Jokereiden hyökkääjä Pekka Jormakka.

Tolvanen kertoi videopuhelun välityksellä omat kuulumisensa Milwaukeesta, jossa hän pelaa paikallisen AHL-joukkue Admiralsin riveissä. Jormakka käytti tilaisuuden hyväksi ja heittäytyi jutulle Tolvasen kanssa.

– Äijä on päässyt vauhtiin, Jormakka kehui.

– Joo, viime pelissä, sitä ennen oli hiljaisempaa, Tolvanen vastasi.

Jormakka kertoi pelanneensa kuusi peliä ilman tehoja. Hän kysyi Tolvaselta, että mitä kannattaisi tehdä.

– Pitäisi laukoakin joskus, aina ei tarvitse heittää sitä lättysyöttöä, Tolvanen antoi napakan ohjeen.

Jormakka näki läheltä viime kaudella, millainen tähti on syttynyt kiekkotaivaalle. Tolvanen oli varsinkin alkukaudesta kovassa vireessä ja iski 19 osumaa.

Jormakka oli erittäin vaikuttunut tavasta, jolla Tolvanen tuli joukkueeseen.

– Julkisuus oli välillä aika suurta, mutta hyvin hän sen hoiti. Ja nyt Eeli on varmasti jo paljon kokeneempi niissäkin asioissa, Jormakka sanoi.

Jormakka tunnusti, ettei hän ollut juuri kuullut Tolvasesta ennen viime kauden alkua. Harjoitusottelu Pietarin SKA:ta vastaan sai kuitenkin hänetkin heräämään – kyse on kovasta pelimiehestä.

– Eeli painoi melkoisen ranteen SKA:n maaliin. Ajattelin, että hänestä kuullaan vielä.

Lue myös:

    Uusimmat