F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottas yritti juonitella Lewis Hamiltonia pahoille teille, britti haistoi palaneen käryä: "Sinähän varmasti pitäisit siitä"

3:03
Torstain suurin F1-uutinen oli Sebastian Vettelin sopimus Aston Martinin kanssa.

Valtteri Bottas ei ole vielä luovuttanut MM-taistelua Lewis Hamiltonia vastaan. Torstaina Mugellossa hän yritti viritellä pilke silmäkulmassa katalaa juonta mahdollisuuksiensa kohentamiseksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Toscanan GP suorana 11.-13.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Toscanan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton on sekä iän että GP-starttien lukumäärän puolesta tämän kauden toiseksi kokenein F1-kuljettaja. Molemmissa tilastoissa edellä on vain Alfa Romeon Kimi Räikkönen.

Räikkönen tuntee tulevan viikonlopun GP-näyttämön, Mugellon radan, kuin omat taskunsa, mutta Hamilton on Toscanan GP:n alla siinä mielessä poikkeuksellisessa tilanteessa, että hän ei ole ajanut Mugellossa F1-autolla kierrostakaan.

Hamiltonilta kysyttiinkin torstain lehdistötilaisuudessa, mitä mieltä hän on kauden yhdeksännen osakilpailun puitteista. 

– En ole koskaan ollut Toscanassa. Olen aina halunnut tulla tänne ja käydä maistelemassa viinejä, mutta en ole vielä päässyt tekemään sitä, Hamilton aloitti.

Ennen kuin hän ehti jatkaa, vieressä istunut Bottas ehti väliin.

– Tänä iltana, Bottas tokaisi kasvomaskinsa takaa.

– Mitä? Hamilton kysyi. 

– Tänä iltana.

– Tänä iltana? Hehehe. Sinähän varmasti pitäisit siitä, Hamilton vastasi makea virne kasvoillaan.

– Tulokseni eivät olisi kovin hyviä.

Bottas ja Hamilton viittasivat sanailullaan siihen, että Hamiltonin MM-johto Bottakseen nähden on jo 47 pistettä. Kun ottaa huomioon kuusinkertaisen maailmanmestarin tappavan tasaisen suoritustason viime vuosina, pitkäksi venähtänyt viininmaisteluilta voisi olla ainoita keinoja, jolla sitä voisi horjuttaa.

Hyvähenkisen vitsailun jälkeen Hamilton vaihtoi vielä totisemman vaihteen silmään.

– Oli upeaa saapua tänne tänään. Olen tehnyt muutaman vedon simulaattorilla, joten ainakin tiedän, minkälainen rata on. Kun tulin tänne tänään, tuntui samalta kuin kartingvuosina, kun olin Italiassa, saavuin uudelle radalle ja tiesin, että minun pitää opetella kaikki. Tämä on kaunis paikka.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja