Valtteri Bottas ymmyrkäisenä kauden käänteestä – "Sen kun tietäisi"

Valtteri Bottaksen ajamisessa formula ykkösissä on nähty uutta draivia siitä lähtien, kun hän sai Mercedekseensä uuden rungon Japanin GP:hen. Suomalaiskuski on kuitenkin itsekin ymmyrkäisenä, mistä nykyinen meno on kummunnut.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Sen kun tietäisi. Siitä lähtien on vain ollut hyvä vauhti ja hyvä fiilis auton kanssa. Kuka noista tietää. Pääasia, että nyt menee hyvin, ja menköön, Bottas sanoi C Morelle ajettuaan USA:ssa paalupaikalle.

Bottas kaasutti Japanissa voittoon, ja vaikka hän rysäytti viime GP:ssä Meksikossa aika-ajoissa seinään, hän onnistui parsimaan itsensä kuudennesta ruudusta kolmanneksi. Aiemmissa kisoissa Bottakselta nähtiin paikoitellen varsin heikkoja suorituksia.

Sitä on Bottaksen mukaan kuitenkin vaikea sanoa, istuuko auto nyt käsiin paremmin.

– Joka radalla on aina eri olosuhteet ja eri rengasseokset. Jos niissä on eroja, ne ovat tosi pieniä. Vaikea tuolla lailla sanoa, mutta ainakin vauhti on ollut lähiaikoina hyvää tiimikaveriin nähden. Se on hyvä juttu – jatketaan samaan malliin, Bottas sanoi.

Tallikaveri Lewis Hamilton jäi USA:n aika-ajoissa vasta viidenneksi. Bottaksen jälkeen seuraavilta sijoilta kisaan starttaavat Ferrarin Sebastian Vettel ja Red Bullin Max Verstappen.

Miten voitto tulee?

– Se on ainut asia, mihin minun pitää keskittyä. Ei mihinkään muuhun. Totta kai lähtö on ensimmäinen osa-alue, mihin taas keskitytään. Kisa on pitkä sen jälkeen. Onneksi on kisavauhti ollut kohdillaan viime aikoina. Keskitytään vain omaan tekemiseen, ei aleta sähläämään mitään turhaa, Bottas linjaili.

Lue myös:

    Uusimmat