F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottas yllättyi massiivisista eroista: ”Kierrokseni ei ollut mikään kummoinen”

2:12
Valtteri Bottas yllättyi Mercedeksen ylivoimasta perjantain harjoituksissa.

Heikollakin kierroksella valtavan eron muiden F1-tiimien kuskeihin perjantaina Italian GP:n harjoituksissa tehnyt Valtteri Bottas uskoo paalupaikkataistelun olevan erittäin tiukka lauantaina.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Lewis Hamilton repäisi perjantain iltapäiväharjoituksissa kärkiajan, josta Bottas jäi reilut kaksi kymmenystä. Sen jälkeen tuli lähes sekunnin ero muihin.

– Suorituskykymme ja kierrosajat näyttävät tässä kohtaa vähän yllätyksellisiltä muihin verrattuna. Katsotaan, miltä huomenna näyttää, Bottas totesi tuloslistasta harjoitusten jälkeen.

Monzan lyhyellä ja nopealla radalla erot ovat yleensä pieniä, mutta tällä kertaa ne näyttävät ainakin Mercedeksen ja muiden välillä massiivisilta.

– Totta kai tulee olemaan pienet erot, ainakin tiimikaverin kanssa, niin pitää saada kaikki osumaan kohdilleen, Bottas sanoi edessä olevasta paalutaistelusta.

– Auto tuntui aika hyvältä heti alusta lähtien. Vähän auton takapään kanssa oli pientä ongelmaa. Se oli vähän levoton paikka paikoin – hitaissa mutkissa varsinkin. Toisissa harjoituksissa paras kierrokseni ei ollut mikään kummoinen, mutta fiilis on muuten hyvä, ja pitkien vetojen vauhti oli minulla tosi hyvää. Sen takia on positiivinen fiilis huomiseen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja