Valtteri Bottas valmis likaiseen peliin Max Verstappenia vastaan? Suomalaiselta odottamaton vastaus Urheilucastissa

Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin ja Mercedeksen sekä Red Bullin välinen taistelu käy kuumana, kun F1-kautta on jäljellä enää kaksi osakilpailua. Yksi kysymys kuuluu, minkälaisiin asioihin talleissa oltaisiin voittamisen eteen valmiita. Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas antoi Urheilucast-podcastissa yllättäviä kommentteja.

Tilanne ennen kauden kahta viimeistä osakilpailua on se, että Verstappen johtaa kuljettajien MM-sarjaa kahdeksalla pisteellä ennen Hamiltonia ja Mercedes on valmistajien MM-sarjassa keulilla viiden pinnan turvin ennen Red Bullia.

Mercedeksen Valtteri Bottas ja Red Bullin Sergio Pérez ovat kuljettajien MM-sarjan taistossa talliensa kärkikuskeille käytännössä apumiehiä. Urheilucastia luotsaava Esko Seppänen esitti tilanteesta Bottakselle värikkään kysymyksen.

– Sinä olet pitkän linjan lätkäihmisiä, ja jääkiekkohan on totta kai ultimaattinen joukkuepeli. Kysyn lätkäkontekstissa näin päin, että eikö nyt olisi seuraavissa kahdessa kisassa ihan ok hetki pikku töytäisylle, pikku poikkarille Max Verstappenin suuntaan, Seppänen uteli lenokkaasti.

Herrasmiesmäisenä tunnettu Bottas yllätti vastauksellaan.

– Se riippuu tilanteesta. Ei se ole mahdotonta, hän heitti.

Alfa Romeolle tämän kauden jälkeen siirtyvä suomalainen teki selväksi, että hän on valmis paljoon.

– Katsotaan nyt, miten hommat menevät, mutta olen vakuuttunut siitä, että Lewis tulee voittamaan mestaruuden ja me voitetaan se tiiminä. Uskon siihen ihan täysin. Uskon, että se on mahdollista ilman kikkailua, mutta jos se menee viimeiseen kisaan ja on joistain pikkuasioista kiinni, kyllä minä teen kaikkeni tiimille. Varsinkin, kun se on viimeinen kisa tiimille, niin teen ihan mitä vain, että se hoidetaan himaan.

Bottas tähdensi perään, ettei hän sano suoraan, että hän olisi suunnittelemassa Verstappenin kolaamista, mutta "pitää olla elbows out" (kyynärpäät ulkona).

Suomalainen totesi myös pitävänsä rehdistä pelistä ja toisia kunnioittavasta kilvanajosta, joka on hänelle luontaista. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja