Valtteri Bottas kertoo Alfa Romeon valmistautuneen huolella Unkarin rulettiin – "Huomisesta saattaa tulla erittäin vaikea päivä"

Tulosruutu: Ferrari aloitti terävästi Unkarin kisaviikonlopun

Valtteri Bottas näki Alfa Romeon onnistuneen hyvin valmistautumisessaan Unkarin sääoloiltaan vaihtelevaan viikonloppuun. Perjantain harjoituksissa suomalainen oli kymmenenneksi nopein.

Bottas luovutti perjantain aluksi ajovuoron varakuski Robert Kubicalle, mutta sai urakoitua hyviä kierroksia iltapäivän toisissa harjoituksissa.

Alfa Romeon kehityssuunta on osoittanut kesän mittaan alaspäin. Hidas Hungaroring antaa kuitenkin poikkeavuudellaan taas tilaisuuden hyviin pisteisiin. Ainakin perjantain perusteella kaikki näyttää lupaavalta.

– Minusta otimme pidon suhteen askeleen eteenpäin, ja menemme oikeaan suuntaan. Keskipakasta tulee tasainen, kuten aina, joten kaikki pienetkin parannukset voivat antaa etua, Bottas pohti.

– Tiedän, että minulta on vielä paljon lisävauhtia luvassa, joten olen tyytyväinen siihen, mitä teimme tänään. Ei se huono alku ollut.

Perjantaina lämpötila nousi jopa 32 asteeseen, mutta lauantaiksi Budapestiin on ennustettu voimakkaita sateita. Sunnuntaista on taas tulossa viikonlopun viilein päivä eikä sateen mahdollisuus ole silloinkaan pois suljettu. Aika-ajat viedään läpi mitä todennäköisimmin sadesäässä.

– Huomisesta saattaa tulla erittäin vaikea päivä mitä säähän tulee, mutta teimme töitä valmistautuaksemme kaikkiin olosuhteisiin. Kaiken kaikkiaan auton balanssi ei ole mitenkään huono, joten luulen meidän olevan hyvissä asetelmissa sunnuntaille, Bottas arvioi.

Lue myös:

    Uusimmat