Valtteri Bottas ja Tiffany-rakas tekivät viikonloppuna pyörälenkin poikkeuksellisessa paikassa – "Eiväthän nämä Toscanan vihreitä kukkuloita ole…"

6:11
Valtteri Bottas kertoi Vappu ja Marja Livessä, kuinka karanteeni tyttöystävän kanssa sujui Suomen maisemissa

Tiffany Cromwell kannusti Valtteri Bottasta viikonloppuna Silverstonen GP:ssä. Kaksikko ehti viikonlopun aikana myös hypätä pyörien selkään.

Valtteri Bottaksen formulaviikonloppu ei sujunut toivotulla tavalla, kun kolme kierrosta ennen ruutulippua suomalaisen vasen eturengas petti radan kolmannessa mutkassa. Hän joutui nitkuttamaan Silverstonen pitkän radan läpi todella hitaasti pudoten toiselta sijalta 11:nneksi.

Bottasta oli kuitenkin pettymyksen jälkeen paikalla tukemassa hänen puolisonsa Tiffany Cromwell. Pari tallentui viikonloppuna useisiin kuviin varikkoalueella, jossa he kulkivat somasti käsi kädessä ja suositusten mukaisesti maskit kasvoillaan.

Tuoreet kuvat ja parin Instagram-päivitykset kertovat, että kiireisestä viikonlopusta huolimatta he ehtivät myös treenaamaan yhdessä. Bottas ja ammatikseen pyöräilevä Cromwell nimittäin heittivät yhdessä pyörälenkin Silverstonen radalla.

– Eiväthän nämä Toscanan vihreitä kukkuloita ja valkoisia teitä ole, mutta jos Silverstonen liepeillä tulee koskaan olemaan pyöräilykisa, minulla on melko hyvä ratatuntemus, Cromwell vitsaili Instagram-tilillään ja paljasti samalla jo odottavansa kovasti sitä, että saa itsekin vihdoin laittaa numerolapun rintaansa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Bottas on Cromwellin tavattuaan niin ikään viihtynyt mainiosti pyöräilyn parissa. Pariskunta teki pitkiä pyörälenkkejä keväällä myös Suomen maisemissa, sillä he viettivät koronakaranteenia mökkioloissa Bottaksen kotikulmilla Nastolassa.

Bottas kertoi keväällä Vappu ja Marja Liven haastattelussa, että kaksikko nautti karanteeniajastaan Suomessa.

– Nyt ollaan mökillä ja pystytään tekemään treenit kimpassa. Täällä on hyvä olla, Bottas kiteytti parin karanteeni tunnelmat.

Bottaksen mukaan tyttöystävästä ei ollut karanteenin aikana kuoriutunut pirttihirmua, vaikka pari on ollut tiiviisti yhdessä useita viikkoja.

– Ei ole tullut monsteria vielä, kaikki on hyvin ja hauskaa on, hän vakuutti hymyillen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja