Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas riemukkaana Instagramissa - kertoo syyn hymyynsä: "Hän on jumissa kanssani"

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell viihtyvät Monacossa odottelemassa sitä, että kilpailukausi alkaa koronakriisin jälkeen.

Formulatähti Valtteri Bottas palasi viime viikonloppuna Australiasta takaisin Monacoon, kun formulakauden aloitus lykkääntyi maailmalla jylläävän koronaviruksen takia.

Monacossa häntä odotti australialainen pyöräilijätyttöystävä Tiffany Cromwell, ja pari ilmoitti sunnuntaina upean pannukakkuaamiaisen ääreltä, ettei heillä ole hätää, vaikka Ranskassa ja Monacossa lähes kaikki on suljettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Tiffanyn viimeisimmän Instagram-päivityksen perusteella pari viihtyy mainiosti kotosalla, vaikka liikkuminen ihmisten ilmoilla on rajoitettua.

– Hymyilin mäen päällä, mutta Valtteria ei naurattanut kovin paljon, kun raahasin häntä mukanani muutamalle vuorelle, pyöräilijä kertoo pilke silmäkulmassaan pyörälenkiltä otetun kuvan yhteydessä, jossa hän itse hymyilee leveästi.

– Hymy kuitenkin palasi, kun hän huomasi olevansa jumissa kanssani, kun odottelemme kilpailukauden alkua, Tiffany jatkoi sydän-emojilla höystettynä ja paljasti, että kyseessä on vanhempi otos.

Bottas ja Cromwell julkistivat seurustelusuhteensa suloisesti ystävänpäivänä, vaikka pariskunta oli vilahdellut jo ennen virallista ilmoitusta toistensa somekuvissa. 

– Hyvää ystävänpäivää tälle ihmeelliselle ihmiselle, joka ymmärtää minua täysin ja aina tietää miten saa minut hymyilemään, Cromwell kirjoitti tuolloin Instagramissa.

– Olen niin onnekas, että löysin sinut. 

Enimmäkseen Monacossa aikaansa viettävä pari on viihtynyt talven aikana pyöräilyn merkeissä Cromwellin kotikonnuilla Australiassa, mutta he piipahtivat helmikuussa myös Suomessa nauttimassa Lapin lumista.

Bottas ilmoitti marraskuussa eroavansa Emilia-vaimostaan. Pari tuomittiin avioeroon jo tammikuussa ilman harkinta-aikaa, koska he olivat asuneet jo pidemmän aikaa eri osoitteissa.

Lue myös:

    Uusimmat