Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen joutuvat vetämään pitkää tikkua FIA-gaalaan pääsemisestä – ”Pääsee nimenomaan…”

Kansainvälisen autoliiton FIA:n kauden päätteeksi järjestämistä pönötysjuhlista on tullut jo käsite, joka saa F1-sarjan kolmossijan tuntumaan varsin epämieluisalta kunnialta. Tänä vuonna Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas vetävät pitkää tikkua gaalatiketistä.

Räikkönen johtaa Bottasta yhdeksällä MM-pisteellä, kun kaudesta on ajamatta enää kaksi osakilpailua. Suomalaiset tekevät Brasiliassa ja Abu Dhabissa tietysti kaikkensa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi, mutta MM-sarjan kolmossija ei motivoi kumpaakaan.

– No tietenkin se on parempi kuin neljäs, mutten tiedä, onko sillä sitten oikeasti mitään merkitystä. Sekin riippuu, miten Kimin kisat menevät, mutta joka tapauksessa aika pettymys ollut tämä kausi, Bottas tunnustaa C Moren haastattelussa.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Räikköselle kolmossija olisi paras koko vuonna 2014 alkaneen Ferrari-paluun aikakautena. Jäähyväiskisoissaan Räikkösellä riittää taisteltavaa punaisissa väreissä, mutta pistesijoitus ei näyttele siinä mitään roolia.

– No eipä se paljon lämmitä, mutta katsotaan, mihin sitten päädytään vuoden lopuksi. Yritetään parhaamme, Räikkönen toteaa.

(Juttu jatkuu videon jälkeen)

Bottas naurahtaa toteamukselle, että kolmas sija toisi mukanaan pääsyn FIA:n palkintogaalaan joulukuussa.

Pääsee, joo nimenomaan kyllä.

Lue myös:

    Uusimmat