Valtteri Bottaksen voittomahdollisuuksista Monacossa herkullinen arvio – "Täydellisellä aika-ajosuorituksella voi voittaa Hamiltonin"

Mercedes-tallin suomalaiskuskilla Valtteri Bottaksella on hyvät mahdollisuudet haastaa tallikaverinsa, arvioi C Moren selostaja Niki Juusela. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Monacon GP suorana 23.-26.5.
To: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Monacon GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Bottas lähti edellisessä kisassa Espanjan Barcelonassa paalupaikalta, mutta Lewis Hamilton nousi suomalaisen ohi lähdön jälkeen ja kurvaili lopulta helppoon voittoon. 

Hamilton on Monacossakin yksi ennakkosuosikeista, mutta Juusela huomauttaa kuitenkin yhdestä merkittävästä asiata Hamiltonin tilastoissa.

– Vaikka Hamiltonilla on enemmän paalupaikkoja kuin yhdelläkään kuljettajalla F1-historiassa, niin Monacosta hänellä on vain yksi. Se kertoo siitä, ettei se ole ollut Hamiltonillekaan helppo paikka.

Juusela toteaa kuitenkin heti perään, että historiaan ja menneeseen ei pidä tuijottaa liikaa. 

– Täydet mahdollisuudet on haastaa Hamilton, mutta Hamilton on tällä hetkellä sellaisessa zonessa, että hän on taas ottanut stepin eteenpäin, kun Valtteri on tullut lähelle. Täydellisellä aika-ajosuorituksella Bottas voi voittaa Hamiltonin.

Katso pääkuvan videolta Monacon GP:n ennakkoa!

 

Lue myös:

    Uusimmat